Kaart

Dorpstraat 11

2180 Ekeren Appartement Te Koop
65 m² wonen
1 slaapkamers

Dit charmante één-slaapkamer appartement is gelegen in het hart van Ekeren, op de eerste verdieping van een prachtig gerenoveerd gebouw. Met de bakker, slager en het vernieuwde plein met ruime parkeermogelijkheden op een steenworp afstand, geniet dit appartement van een A-locatie.

De toegang tot het gebouw wordt verleend via een uitnodigende inkomhal. Eenmaal binnen vindt u de individuele meters netjes verborgen achter een kastenwand op het gelijkvloers. Via een gezellige houten trap bereikt u de eerste verdieping waar de toegangsdeur tot het appartement zich bevindt.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichtovergoten woonkamer met open keuken, voorzien van alle nodige apparatuur zoals een kookplaat met dampkap, spoelbak, combi-oven, koelkast en diepvries. Het appartement heeft aan de voorkant een klein terras dat zich over de hele breedte van de woonkamer uitstrekt.

Verder beschikt het appartement over een praktische bergruimte waarin de technische installaties van het appartement zijn ondergebracht, waaronder een hoogrendementsketel, een elektriciteitskast en een aansluiting voor de wasmachine. Direct tegenover de bergruimte vindt u de badkamer, uitgerust met natuurstenen tegels, een inloopdouche, toilet, wastafel met spiegel en een handdoekdroger.

Achterin het appartement bevindt zich de slaapkamer die toegang biedt tot een aanpalend terras, afgewerkt met bankirai-hout.

Het gehele gebouw onderging in 2016 een volledige renovatie en is sindsdien continu bewoond. In korte, dit appartement is een echt pareltje op een toplocatie in Ekeren.

* * *

Dorpstraat 11 - 2180 Ekeren - Eén-slaapkamer appartement op de eerste verdieping in het centrum van Ekeren.
Dit appartement bevindt zich op een A-locatie in het centrum van Ekeren, vlak bij bakker, beenhouwer en het vernieuwd plein met voldoende parkeergelegenheden.
U betreedt via de inkomhal het gebouw. Gelijkvloers zijn de individuele meters geplaatst achter een kastenwand. Met de houten trap begeeft u zich naar de eerste verdieping waar zich de toegangsdeur bevindt van het appartement. Bij het binnenkomen van het appartement komt u in de lichtrijke woonkamer met openkeuken. In de keuken zijn alle toestellen aanwezig (kookplaat met dampkap, spoelbak, combi-oven, koelkast en diepvries. Aan de voorzijde van de woning is er een klein terras over de ganse voorzijde van de woonkamer. Een berging is voorzien van de technische installatie van het appartement (hoge rendementsketel, elekticiteitskast en aansluiting voor wasmachine. Aan de overzijde van de berging bevindt zicht de badkamer met natuurstenen tegels , inloopdouche, toilet , wastafel met spiegel en handdoekdroger. Vervolgens begeeft u zich naar de slaapkamer met aanpalend terras op bankirai.
Het gebouw is in 2016 volledig gerenoveerd geweest en is sindsdien steeds bewoond geweest.
Kortweg een pareltje op een toplocatie in Ekeren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 192.500
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
1FEF5XB022EK
EPC Certificaat
in aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€192.500 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com