Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
De Roest d'Alkemadelaan 9-bus-80
Kaart

De Roest d'Alkemadelaan 9-bus-80

2600 Berchem Appartement Te Koop
83 m² wonen
2 slaapkamers

Dit lichte tweeslaapkamerappartement van ongeveer 83 m², gelegen op de tiende verdieping, straalt rust uit in de doodlopende Roest d'Alkemadelaan. Deze locatie is perfect, centraal gelegen tussen Berchem en Mortsel, aan de grens van Pulhof en met het Brilschanspark, Nachtegalenpark en Park Den Brandt allemaal op korte afstand. De Ring en Singel van Antwerpen zijn ook dichtbij, dit verzekert jou een vlotte bereikbaarheid.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime hal met grote dubbeldeurs garderobekast. De leefruimte en aangrenzende keuken genieten een overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de kamerbrede ramen. De authentieke blokjesparketvloer en originele open haard voegen extra charme toe aan de woonkamer. De keuken is voorzien van een groot werkblad en talloze opbergkasten, met plek voor zowel een vrijstaande koelkast als diepvriezer, en er staat al een elektrisch fornuis met oven.

De master slaapkamer is ruim, met genoeg plaats voor een grote dressingkast. De tweede slaapkamer heeft een prachtig uitzicht op het achterliggende groen vanaf het terras dat zich uitstrekt over de hele breedte van de kamer. De badkamer is uitgerust met een douche, dubbele wastafel en voorziening voor een wasmachine. Er is ook een apart gastentoilet beschikbaar.

Momenteel is dit appartement verhuurd voor 795 Euro per maand, wat het een ideale vastgoedinvestering maakt. De verkoopprijs van 197.000 Euro is exclusief registratiebelasting en inclusief een privatieve kelderberging. Nadat je eigenaar bent geworden, heb je ook de mogelijkheid om een autostaanplaats in de ondergrondse garage bij te kopen voor 20.000 Euro, exclusief registratiebelasting.

* * *

De Roest d'Alkemadelaan 9-bus-80 - 2600 Berchem - Dit lichte tweeslaapkamerappartement van ca 83 m² bevindt zich op de tiende verdieping in een rustige doodlopende straat, de Roest d'Alkemadelaan. De locatie, centraal tussen Berchem en Mortsel, grenzend aan Pulhof met niet alleen het Brilschanspark, maar ook het Nachtegalenpark en Park Den Brandt op een boogscheut, is uiterst ideaal. Bovendien zijn de Ring en Singel van Antwerpen vlakbij wat een vlotte bereikbaarheid garandeert.  Inkomhal met grote vestiairekast met dubbele deur. De leefruimte en naastgelegen keuken genieten een optimale lichtinval dankzij de kamerbrede raampartijen. De authentieke blokjesparket en originele open haard geven de leefruimte extra cachet. De keuken is uitgerust met een groot werkblad en meer dan voldoende opbergkasten. Plaats voor een vrijstaande ijskast en diepvriezer, elektrisch fornuis met oven aanwezig. Via de nachthal bereikt u de twee slaapkamers. De masterbedroom is aangenaam ruim en biedt voldoende plaats voor een grote dressingkast. De tweede kamer heeft zicht op het terras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van de kamer. Ook hier is een open zicht op het achtergelegen groen. De badkamer is uitgerust met douche, dubbele lavabo en aansluiting voor wasmachine.
Apart gastentoilet.  Momenteel stabiel verhuurd aan 795 Euro per maand, dus ook een ideale vastgoedinvestering. Een privatieve kelderberging is reeds begrepen in de verkoopprijs.
Bovendien is het mogelijk een autostaanplaats in de ondergrondse garage bij te kopen aan 20.000 Euro, excl. registratiebelasting. Verkoopprijs: 197.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 197.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
83 m2
Referentie
-T0L1N-G-835
Makelaar Code
5913553
EPC Waarde
171 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€197.000 / Provas Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com