Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
Gustaaf Garittestraat 48
Kaart

Gustaaf Garittestraat 48

2600 Berchem Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Dit lichtrijke appartement op een toplocatie naast Park Den Brandt is de perfecte plek voor diegenen die rust en stadsleven willen combineren. Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, straalt een onmiskenbare charme uit met zijn brede gevel van 7m, die zorgt voor overvloed aan natuurlijk licht.

De gunstige ligging in de begeerde Pulhofwijk biedt een welverdiend toevluchtsoord van de drukte van het stadsleven. Toch blijft alles binnen handbereik - het Middelheimpark, Park Den Brandt, scholen, supermarkten, openbaar vervoer, ziekenhuizen en gezellige restaurants zijn allemaal op wandelafstand. Bovendien zijn de belangrijke in- en uitvalswegen naar Antwerpen, Brussel en Mechelen vlakbij.

Het interieur is indrukwekkend ontworpen met een privé-inkomst op de eerste verdieping. De zeer ruime woonkamer op laminaatvloeren baadt in het licht en de zon dankzij de zuidwestelijke oriëntatie. De open keuken is uitgerust met alle moderne gemakken, waaronder een koelkast, afwasmachine, wasmachine en gasfornuis, en biedt toegang tot het terras. Het appartement beschikt ook over een ruime hoofdslaapkamer, een tweede slaapkamer/bureauruimte, badkamer met douche, wastafel en toilet, en een aparte berging. Extra opbergruimte is beschikbaar in de kelder.

Tot de bijzonderheden behoren de fijne buurt dankzij de strategische ligging nabij het park, de hoge lichtinval, een EPC B-certificaat, lage algemene kosten, ruime parkeermogelijkheden in de straat en een fietsberging.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op per e-mail, telefoon of sms.

* * *

Gustaaf Garittestraat 48 - 2600 Berchem - Lichtrijke appartement op topligging nabij Park Den Brandt. De woonst ligt op de eerste verdieping en wordt gekenmerkt door de breede gevelbreedte (7m) en bijgevolg ook de overvloedige lichtinval.

Ideaal gelegen voor wie op zoek is naar de perfecte combinatie van rust en nabijheid tot de stad. Gelegen in de gegeerde Pulhofwijk, biedt het een welverdiende ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch binnen handbereik blijft van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.

Op wandelafstand van Middelheimpark, Park Den Brandt, scholen, supermarkten,openbaar vervoer, ziekenhuizen, leuke restaurants & vlakbij belangrijke in-en uitvalswegen (Antwerpen, Brussel en Mechelen).

Indeling:
- Private inkom op de eerste verdieping
- Zeer ruime woonkamer op laminaatvloeren met veel lichtinval & zon (Zuidwest georienteerd)
- Open keuken, voorzien van alle comfort (koelkast, afwasmachine, wasmachine, gasfornuis) met toegang tot terras
- Ruime hoofdslaapkamer
- Tweede slaapkamer of bureauruimte
- Badkamer met douche, wastafel en toilet
- Aparte berging
- Kelder voor extra opbergruimte


Bijzonderheden:
- Fijne buurt door de strategische ligging & dichtbij park
- Veel lichtinval
- EPC B
- Lage algemene kosten
- Ruime parkeermogelijkheden in de straat
- Fietsberging

Interesse? Neem gerust per mail, telefoon of sms contact op.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1962
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
TJ1LMDU2CQXV
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€289.000 / Particulier
26 Mar 2024
€295.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com