Home Appartement 2600 Berchem
Karmelietenstraat 119
Kaart

Karmelietenstraat 119

2600 Berchem Appartement
86 m² wonen
2 slaapkamers
€269.000

Dit lichtrijke appartement van 86m² bevindt zich in de gewilde Pulhof buurt van Berchem en is gevestigd in een kleinschalig gebouw dat bestaat uit slechts drie appartementen. Het appartement is toegankelijk vanaf de eerste verdieping en biedt u direct toegang tot de ruime woonkamer op parketvloer die grenst aan de praktische keuken.

De keuken is volledig voorzien van alle moderne accommodaties, zoals een koelkast, gasfornuis en vaatwasser, omringd door talrijke kasten, en leidt naar een knus terras met bergruimte. Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers van respectievelijk 14m² en 11m², elk voorzien van rolluiken, waarbij de kleinere kamer ook nog eens beschikt over twee ingebouwde kasten.

Vervolgens bevat het appartement een stijlvolle, eigentijdse badkamer met inloopdouche en een wastafel met bergruimte. Een apart toilet en een handige vestiaire vervolledigen de ruimte. In de kelder vind je een eigen bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.

Bovendien kan je rekenen op een centrale verwarming op gas met goed onderhouden ketel die in 2014 werd vervangen. De woning heeft een conforme elektrische installatie en PVC-raamwerk met dubbele beglazing, dit draagt bij aan de lage gemeenschappelijke kosten. In de nabije omgeving heb je toegang tot winkels, openbaar vervoer, fietsostrade en scholen, die allemaal op wandelafstand zijn.

Dit appartement heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) van klasse B met score 152 en een zeer hoge Mobiscore van 9,3/10. Tevens krijgt het een P-score van B en G-score van A.

We benadrukken dat deze wooneenheid niet immo-gerelateerd is.

* * *

Karmelietenstraat 119 - 2600 Berchem - Het appartement (86m²) is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw met 3 appartementen en bevindt zich in de gegeerde buurt Pulhof te Berchem.

Je betreedt het appartement via de inkomhal, die uitgeeft op de ruime, lichtrijke woonkamer op parketvloer met aansluitend de keuken. Verder vinden we twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een handige vestiaire.
De praktische keuken is volledig uitgerust met koelkast, gasvuur, vaatwasmachine, oven en veel kastruimte en geeft uit op een klein terras met bergruimte.
De slaapkamers (14m² en 11m²) zijn beide voorzien van een rolluik. De kleine slaapkamer beschikt ook over 2 ingebouwde kasten.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met bergruimte.
De kelder beschikt over een private bergruimte, met een aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Centrale verwarming op gas, goed onderhouden verwarmingsketel (vernieuwd in 2014), conforme elektrische installatie, raamwerk van PVC met dubbel glas. Lage gemeenschappelijke kosten. Winkels, openbaar vervoer, fietsostrade en scholen op wandelafstand.

EPC B (152)
Mobiscore 9,3/10.
P-score: B.
G-score: A.

!!GEEN IMMO!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Kadastraal Inkomen
€ 701
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
K2QSRAJ53G9K
EPC Waarde
152 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230911-0002986406-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€269.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com