Home Appartement 2600 Berchem
Diksmuidelaan 67
Kaart

Diksmuidelaan 67

2600 Berchem Appartement
104 m² wonen
2 slaapkamers
€285.000

Gelegen in het charmante Groenenhoek, pronkt dit ruim en praktisch ingedeelde appartement met tal van troeven. Bij binnenkomst in de woning valt direct de inkomhal op met een handige ingebouwde vestiairekast. Deze hal geeft je toegang tot de overige vertrekken van het appartement.

Eén van deze ruimtes is de lichtrijke en royale leefruimte, voorzien van een kwalitatieve Dovy-keuken en inclusief berging. Dankzij de aanwezige airco houd je hier de temperatuur steeds comfortabel. Bovendien kan je vanuit deze leefruimte het eerste, kleinere terras betreden.

Het appartement beschikt daarnaast over een badkamer met een douche, bad en twee wastafels, een apart toilet en twee riante slaapkamers. Beide kamers zijn uitgerust met airco en hebben toegang tot een groot terras. De eerste slaapkamer komt zelfs met een grote ingebouwde kast!

Qua locatie is dit appartement perfect gelegen, zoals blijkt uit de mobiscore van 9.6. Je vindt er namelijk bus- en tramhaltes, het station van Berchem en een oprit naar de autosnelweg binnen handbereik. Bovendien liggen tal van winkels, gezellige restaurants en cafés, alsook het zwembad van Groenenhoek op amper 5 minuten wandelen. Wil je liever genieten van de natuur? Dan kan je terecht in het Te Boelaerpark, Boekenbergpark met prachtige zwemvijver of de Dageraadplaats, die elk op een steenworp afstand liggen.

Bij het appartement hoort ook een ondergrondse garagebox, compleet met verlichting en stopcontact. Deze moet verplicht worden aangekocht voor 30.000 EUR.

Het appartement beschikt over nog een extra troef, namelijk twee terrassen. Aan de voorkant geniet je van een kleiner terras en aan de achterzijde kan je ontspannen op een zeer ruim, zuidgericht terras, compleet met zonnescherm.

Tot slot heeft dit appartement een energieprestatiecertificaat categorie B.

Heb je interesse in dit prachtige appartement? Neem dan zeker contact op via jan.clinck@gmail.com. Kijkdagen staan gepland op zaterdag 16/3 (11.00-13.00) en zaterdag 23/3 (14.00-16.00). Mis deze kans niet om jouw potentiële nieuwe thuis te bezichtigen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Diksmuidelaan 67 - 2600 Berchem - De grote troeven van dit appartement te Groenenhoek:

1/ Ruime en praktische indeling: de inkomhal met ingebouwde vestiairekast geeft toegang tot de andere ruimtes:
o lichtrijke en ruime leefruimte met Dovy-keuken (incl. berging), airco en toegang tot een eerste kleiner terras
o badkamer met douche, bad en twee lavabo’s
o aparte WC
o eerste ruime slaapkamer met grote ingebouwde kast, airco en toegang tot een groot terras
o tweede ruime slaapkamer met eveneens airco en toegang tot het grote terras

2/ Locatie: het appartement heeft een mobiscore 9.6 omwille van de nabijheid van bus- en tramhalte, Berchem station en oprit naar de autosnelweg. Daarnaast liggen winkels (Delhaize, bakker, beenhouwer, etc), restaurants, gezellige caféetjes en zwembad Groenenhoek op max. 5min wandelen. Te Boelaerpark, Boekenbergpark (met geweldige zwemvijver) en Dageraadplaats liggen op een steenworp.

3/ Ondergrondse garagebox (met licht en stopcontact): verplicht mee aan te kopen voor 30.000 EUR.

4/ Twee terrassen: Een kleiner terras aan de voorzijde en een zeer ruim, zuidgericht terras (met zonnescherm) aan de achterzijde (zie foto van deze zomer).

5/ EPC B

KIJKDAGEN:
ZATERDAG 16/3 (11.00-13.00)
ZATERDAG 23/3 (14.00-16.00)

Interesse? Contacteer: jan.clinck@gmail.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2000
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
1BB8GVM-97MW
EPC Waarde
153 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€285.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com