Home Appartement 2600 Berchem
Grotesteenweg 432
Kaart

Grotesteenweg 432

2600 Berchem Appartement
114 m² wonen
3 slaapkamers
€319.000

Laat deze kans niet liggen om een centraal gelegen hoekappartement in Berchem te bemachtigen! Deze woonst biedt niet alleen een vlotte connectie met het openbaar vervoer, de tramhalte ligt letterlijk voor de deur en brengt je in slechts tien minuten naar het hart van Antwerpen. De ligging is eveneens ideaal voor auto- en fietsverkeer, gezien directe toegang tot alle belangrijke uitvalswegen.

Bij binnenkomst valt meteen de lichtrijke leefruimte met open keuken op. Dankzij grote schuiframen geniet je hier van een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl spiegelfolie zorgt voor optimale privacy. De keuken is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een ingebouwde koelkast, kookvuur, vaatwasser en oven, alsook een handige aangrenzende bergruimte.

Het appartement beschikt over drie royale slaapkamers die allen toegang hebben tot het langgerekte terras aan de achterzijde van het gebouw. Hier kan je genieten van de ochtendzon. Daarnaast is er een apart toilet en een ruime inbouwkast in de hal te vinden, evenals een extra bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.

De functionele badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad en douche, alsook een handdoekradiator en een tweede toilet. Ook een kelderberging is inbegrepen.

Het pand wordt aangevuld met een garage en extra bergruimte op het gelijkvloers, welke verplicht zijn om aan te kopen voor 25.000 euro.

Geïnteresseerd in dit fantastische appartement? Stuur dan een mail naar grotesteenweg432@gmail.com of bel tijdens kantooruren op +32495158755 of 's avonds op +32493795938 om een afspraak te maken. Ontdek vandaag nog de vele charmes van dit prachtige appartement op toplocatie!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Grotesteenweg 432 - 2600 Berchem - Dit centraal gelegen hoekappartement bevindt zich op een uitstekende locatie in Berchem met directe toegang tot openbaar vervoer. De tramhalte voor de deur, brengt je binnen 10 minuten in het centrum van Antwerpen. Ook met auto en fiets bent u vlot op alle uitgaanswegen.

Bij het betreden van de woning kijk je meteen op de lichte leefruimte en open keuken. Hier geniet je van natuurlijk licht dat door grote schuiframen binnenkomt. Spiegelfolie op deze ramen zorgt ervoor dat er aan privacy geen tekort is.
De keuken beschikt over een ingebouwde ijskast, kookvuur, vaatwasser en oven met ernaast een eerste bergruimte.

De 3 ruime slaapkamers komen uit op het lange terras aan de achterzijde van het gebouw, waar je in de voormiddag de zon vindt.
In de hal is er een apart toilet en een grote ingebouwde vestiairekast met extra opbergmogelijkheden + een berging met aansluiting voor was- en droogmachine.

De badkamer met dubbele wastafel is voorzien van bad, douche, handdoekradiator en een extra toilet.

Er is ook een kelderberging inbegrepen.
De garage en bijhorende bergruimte op het gelijkvloers zijn verplicht bij aan te kopen voor 25.000 euro.

Indien interesse, stuur een mailtje naar grotesteenweg432@gmail.com of geef een belletje:
Tijdens kantooruren op: +32495158755
's Avonds op: +32493795938

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
0XBOAHB-27M0
EPC Waarde
215 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240210-0003138990-RES-1
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€319.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com