Home Appartement 2600 Berchem
Potvlietlaan 1
Kaart

Potvlietlaan 1

2600 Berchem Appartement
2 slaapkamers
€225.000

Dit charmante en goed onderhouden, gerenoveerde appartement in Berchem, Antwerpen is nu te koop. Gelegen aan de rand van het bruisende stadscentrum, biedt dit appartement een rustig toevluchtsoord zonder in te boeten aan gemak. De ruimtelijke indeling met een aparte inkomhal leidt naar een ruime woonkamer met eethoek van 30m2, een keuken, twee slaapkamers (17m2 en 8 m2), en een badkamer met ligbad en apart toilet. Twee terrassen dragen bij aan het ruimtelijke gevoel, waarbij één toegankelijk is vanuit de woonkamer en de andere aansluit bij de grootste slaapkamer.

Het appartement bevindt zich op de 9e verdieping van een goed onderhouden appartementsgebouw met 15 verdiepingen. De grote en zonnige woonkamer met eethoek wordt gekenmerkt door een groot schuifraam dat leidt naar een van de terrassen. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast met vriezer.

De locatie van het appartement is uitermate gunstig; het ligt vlakbij verschillende winkels zoals Aldi en Delhaize, het Boelaerpark, en heeft een directe busverbinding naar de stad net naast het gebouw.

Het appartement heeft een zeer lage EPC (C), een nieuwe elektrische installatie en PVC ramen met dubbele beglazing. Het hele appartement werd gerenoveerd in 2021, met uitzondering van de keuken. Alle nodige attesten, waaronder een asbestattest, een elektriciteitskeuring (conform) en EPC C zijn reeds voorzien. Maak snel een afspraak op het nummer 0474699047.

Gelieve geen immobiliën te contacteren.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Potvlietlaan 1 - 2600 Berchem - TE KOOP: mooi, goed onderhouden, gerenoveerd appartement te Berchem, Antwerpen.
Indeling: Inkomhal, grote woonkamer met eethoek (30m2), keuken, 2 slaapkamers (17 en 8 m2), badkamer met bad, apart toilet en 2 terrassen (een terras vanuit de woonkamer en het andere vanuit de grote slaapkamer).
Beschrijving: In een goed onderhouden appartementengebouw staat dit prachtige appartement te koop. Het appartement van 80 m2 bevindt zich op de 9e verdieping van een gebouw met 15 verdiepingen.
Het appartement bestaat uit een grote en zeer zonnige woonkamer met eethoek. Door een groot schuifraam kunnen we vanuit de woonkamer naar het terras.
Aparte keuken voorzien van keramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast met vriezer. Een grote slaapkamer met toegang tot een tweede terras en een tweede kleine slaapkamer. De badkamer met een ligbad en een grote wastafel. Apart toilet(GEBERIT).
Het appartement ligt vlakbij de winkels (Aldi, Delhaize,…) en het Boelaerpark. Nabij openbaar vervoer (bushalte 20 direct naast het appartementgebouw) en de snelweg.
Zeer lage EPC(C) nieuwe elektrische installatie en PVC ramen met dubbele beglazing.
Alles was gerenoveerd in 2021 (allen een keuken nog te renoveren).

Alle attesten zijn klaar - asbestattest, keuring elektricitieit (conform), EPC C
Bel en maak een afspraak!
GSM 0474699047

GEEN IMMO A.U.B. !!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Kadastraal Inkomen
€ 986
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1978
Referentie
0IKBGZUT2RPY
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€225.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com