Home Te Koop Appartement 2610 Wilrijk
De Bruynlaan 124-1
Kaart

De Bruynlaan 124-1

2610 Wilrijk Appartement Te Koop
76 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit volledig gerenoveerde gelijkvloerse appartement met twee slaapkamers en een knusse tuin. Het pand geniet van een centrale ligging waardoor alle nodige faciliteiten binnen handbereik liggen. Winkels, scholen en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op wandelafstand, terwijl de opstapplaats voor het openbaar vervoer praktisch voor de deur ligt. Bovendien garanderen verschillende grote uitvalswegen een vlotte verbinding naar Antwerpen en Brussel.

Bij binnenkomst word je welkom geheten in de inkomhal die toegang geeft tot de badkamer. Deze is uitgerust met een moderne wastafel en een comfortabele inloopdouche. De ruime leefruimte, van ongeveer 32 vierkante meter, huist een open, volledig ingerichte keuken en een gezellige living. Vanuit hier heb je een prachtig zicht op, en toegang tot, de tuin met terras.

Verder beschikt het appartement over twee sfeervolle slaapkamers van respectievelijk 12 en 6 vierkante meter. De grootste kamer situeert zich aan de voorkant van het pand, terwijl de kleinere kamer grenst aan het terras. Tot slot is er nog een aparte wasberging met toilet aanwezig.

Ben je geïnteresseerd in dit charmante gelijkvloers appartement? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@sinjoor.be of bel 03/646.66.55 voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

De Bruynlaan 124-1 - 2610 Wilrijk - Gerenoveerd gelijkvloers met twee slaapkamers en tuin Gelegen op centrale ligging met openbaar vervoer voor de deur. Alle faciliteiten vlakbij zoals winkels, scholen en ontspanning.Direct aan verschillende grote uitvalswegen naar Antwerpen en Brussel. * Centrale ligging* Volledig gerenoveerd, EPC C!* Tuin Binnenkomen langs de inkomhal met toegang tot de badkamer. Badkamer met wastafel en inloopdouche.Leefruimte van ca. 32 m² met open ingerichte keuken, zitplaats en living met zicht en toegang tot de tuin met terras.Twee slaapkamers van ca. 12 m² (voorkant) en 6 m² aan terras. Aparte wasberging met toilet. Interesse in dit leuke gelijkvloers appartement?Aarzel niet en neem contact op via info@sinjoor.be of 03/646.66.55

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1952
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
9EBWDFJZMEVT
Makelaar Code
SIN/23/178-GV links
EPC Waarde
271 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€239.000 / Sinjoor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com