Home Te Koop Appartement 2660 Hoboken
Hagelandstraat 33
Kaart

Hagelandstraat 33

2660 Hoboken Appartement Te Koop
100 m² wonen
180 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante appartement op de eerste verdieping in een kleinschalig gebouw, badend in natuurlijk licht en perfect gecombineerd met comfort en modern gemak. Geniet van de geïnstalleerde keuken, vernieuwde ramen en lage gemeenschappelijke kosten.

Wat te verwachten:

- Een ruime leefruimte die een warme en uitnodigende sfeer creëert, ideaal voor gezelligheid en ontspanning.
- Een moderne en volledig uitgeruste keuken voor culinair plezier.
- Twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een gezin, stel of gastenruimte.
- Energie-efficiënte en geluidsreducerende vernieuwde ramen die bijdragen aan het moderne karakter van de woning.
- Lage gemeenschappelijke kosten voor betaalbaar wonen, aantrekkelijk voor starters en investeerders.
- Een garage met twee afgesloten bergingen voor extra opslagruimte.
- Een eigen, aangelegde tuin - uw eigen rustige oase voor ontspanning en buitenentertainment.

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele woonruimte, maar ook een lifestyle die past bij de moderne genieter. Of u nu wilt ontspannen in de zonovergoten woonkamer of in uw privétuin, elke dag belooft een plezierige ervaring te zijn.

Neem contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek de mogelijkheid om deze prachtige woning uw thuis te maken. Houd er rekening mee dat het appartement momenteel verhuurd is en het huurcontract gerespecteerd moet worden.

* * *

Hagelandstraat 33 - 2660 Hoboken - Welkom in dit charmante appartement op de eerste verdieping, gelegen in een kleinschalig gebouw en doordrenkt met een overvloed aan natuurlijk licht. Deze woning biedt een perfecte balans tussen comfortabel wonen en modern gemak, met zijn geïnstalleerde keuken, vernieuwde ramen en lage gemeenschappelijke kosten.

Kenmerken:


Ruime leefruimte: Betreed een warme en uitnodigende woonkamer die baadt in natuurlijk licht, waardoor een aangename sfeer ontstaat voor gezelligheid en ontspanning.
Geïnstalleerde keuken: De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waardoor koken een plezier wordt.
Twee comfortabele slaapkamers: Beide slaapkamers bieden voldoende ruimte en privacy, perfect voor een gezin, stel of als ruimte voor gasten.
Vernieuwde ramen: Geniet van energie-efficiëntie en geluidsreductie dankzij de recent vernieuwde ramen, die ook bijdragen aan het moderne karakter van de woning.
Lage gemeenschappelijke kosten: Profiteer van betaalbaar wonen met lage gemeenschappelijke kosten, waardoor deze woning een aantrekkelijke optie is voor zowel starters als investeerders.
Garage met  bergingen: Parkeer gemakkelijk uw voertuig in de gelijkvloerse garage, die ook twee afgesloten bergingen biedt voor extra opslagruimte.
Private tuin: Stap buiten en betreed uw eigen oase van rust in de aangelegde private tuin, ideaal voor ontspanning en buitenentertainment.


Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een levensstijl die perfect past bij de moderne levensgenieter. Of u nu geniet van de zonovergoten woonkamer of ontspant in uw private tuin, elke dag in deze woning belooft een plezierige ervaring te zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en de mogelijkheid te ontdekken om van deze prachtige woning uw thuis te maken.

Momenteel wordt het appartement verhuurd. Het huurcontract moet gerespecteerd worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 260.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
180 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
3RM0EA7DLAGG
Makelaar Code
67273
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€260.000 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com