Kaart

2660 Hoboken Appartement
115 m² wonen
2165 m² perceel
3 slaapkamers
€349.000

Ontdek dit rustig gelegen appartement met drie slaapkamers, een zonnig terras en een eigen parkeerplaats. Gelegen in de Polderstadwijk, dicht bij de fietsostrade en waterbus, biedt het een optimale verbinding met Antwerpen Zuid. Daarnaast zijn invalswegen, openbaar vervoer, winkels, scholen en de schilderachtige wandelroutes langs de Schelde allemaal binnen handbereik.

Het appartement verwelkomt u met een centrale inkomhal met tegelvloer die toegang biedt tot alle kamers. Er is een aparte berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, evenals een volledig betegeld toilet. De badkamer is uitgerust met een lavabomeubel, een ruim ligbad en een recent geïnstalleerde douche.

De drie slaapkamers zijn allemaal ruim en comfortabel. De eerste slaapkamer heeft een ingebouwde kast, vliegenramen en een laminaatvloer. Slaapkamer twee heeft ook vliegenramen en een laminaatvloer, plus airconditioning. De derde slaapkamer, ideaal voor kinderen, heeft een ingebouwde kast, een laminaatvloer en toegang tot het terras.

De woonkamer is ruim en licht, met airconditioning, een laminaatvloer en toegang tot het terras. De keuken is uitgerust met een oven, een Amerikaanse koelkast en een vaatwasser en biedt ook toegang tot het terras. Het terras zelf is ongeveer 20m² en voorzien van bankirai.

Met een gunstige EPC van 137 kWh/m², is dit appartement niet alleen rustig gelegen, maar ook energiezuinig. Bovendien wordt het geleverd met een ondergrondse garage.

* * *

Rustig gelegen 3 slaapkamer appartement met zonnig terras en autostaanplaats
Dit appartement is gelegen in de Polderstadwijk vlakbij de fietsostrade en waterbus die de verbinding naar Antwerpen Zuid optimaal maakt. Ook invalswegen, openbaar vervoer, winkels, scholen en de wandelroutes langs de Schelde bevinden zich op een boogscheut van het appartement.
Indeling
- Bij het betreden van het appartement komen we binnen in de centraal gelegen inkomhal die toegang verleent tot alle kamers. Deze hal is voorzien van een tegelvloer. - Een aparte berging waar de aansluiting wasmachine en droogkast zich bevind. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer. - Een apart volledig betegeld toilet. - De badkamer is voorzien van een lavabo meubel, een ruim ligbad en een ruime recente douche. - Slaapkamer 1 is een ruime kamer die voorzien is van een ingebouwde kast, vliegen ramen en een laminaatvloer.
- Slaapkamer 2 is eveneens een ruime kamer die voorzien is van vliegen ramen, airco en een laminaatvloer. - Slaapkamer 3 is een kinderkamer die is voorzien van een ingebouwde kast en een laminaatvloer. Deze slaapkamer heeft ook toegang tot het terras. - Een ruime leefruimte met veel lichtinval, airco en een laminaatvloer. Ook geeft de leefruimte toegang tot het terras. - De Keuken is uitgerust met een oven, amerikaanse ijskast en een vaatwasser. Ook deze ruimte verleent toegang tot het terras. - Ruim terras van +- 20m² voorzien van bankirai.
Extra
Gunstig EPC 137 kWh/m² Rustig gelegen en toch vlakbij alle benodigdheden Ondergrondse Garage 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.157
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1999
Grond oppervlakte
2165 m2
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
IOZXRY1LQ3DF
Makelaar Code
1317804
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
Nog niet aangevraagd
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€349.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com