Kaart

Kruisweg 13-0002

8570 Anzegem Appartement Te Koop
57 m² wonen
57 m² perceel

In het hartje van Anzegem vinden we dit prachtige, gloednieuwe appartement op een uiterst gunstige locatie. Dit aantrekkelijke pand straalt een gezellige sfeer uit en biedt een comfortabele woonervaring.

Bij het betreden van het appartement valt meteen de lichtrijke leefruimte op, die ruim genoeg is voor zowel een grote sofa als eettafel. Deze ruimte loopt naadloos over in de praktische keuken waar je naar hartenlust kan koken. Verder heeft het appartement ook een sfeervolle slaapkamer en een bijhorende badkamer. Deze laatste is uitgerust met een inloopdouche, toilet en wastafel voor optimaal gebruiksgemak.

Alsof dat nog niet genoeg is, bevat het gebouw ook een gemeenschappelijke ruimte. Deze plek kan je gebruiken om gezellig samen te komen met de andere bewoners van het gebouw.

Zoek niet verder als je op zoek bent naar een toplocatie in Anzegem! Dit appartement wordt verkocht onder registratie. Vraag gerust meer info via contact met ons, wij helpen je met plezier verder!

* * *

Kruisweg 13-0002 - 8570 Anzegem - In het centrum van Anzegem op een uiterst interessante ligging, vinden we dit aangenaam en gezellig nieuwbouw appartement.
De indeling van het appartement is als volgt: Via de ingang van het appartement hebben we toegang tot de lichtrijke leefruimte waar er plaats is voor een ruime sofa en eettafel. Aansluitend is er verbinding met de praktische keuken. Vervolgens vinden we de slaapkamer met bijhorende badkamer. De badkamer werd uitgerust met inloopdouche, toilet en wastafel.
Het gebouw is daarnaast voorzien van een gemeenschappelijke ruimte waar u samen met de bewoners van het gebouw gebruik kan van maken.
Troeven:
Dit appartement wordt verkocht onder registratie. Voor meer info, contacteer ons gerust!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 195.321
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
57 m2
Bewoonbare oppervlakte
57 m2
Referentie
LP2WOBU9WUBS
EPC Waarde
67 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
34002-G-2016_13/EP02179/A001/D02/SD007
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€195.321 / ERA Bossuyt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com