Kaart

De Plaetse 331

2370 Arendonk Appartement Te Koop
260 m² wonen
2 slaapkamers

Dit unieke penthouse van maar liefst 260 vierkante meter bevindt zich op een toplocatie in de prestigieuze Residentie "De Plaetse". Met twee royale terrassen die samen een oppervlakte van maar liefst 100 vierkante meter beslaan, geniet je hier van een fantastisch 360-graden uitzicht. Om het perfecte plaatje compleet te maken, profiteer je ook van ruime kelderbergingen en een bijzonder ruime ondergrondse garagebox.

Toegankelijk via een gepantserde deur met code, betreedt je dit prachtige penthouse rechtstreeks vanuit de lift op de derde verdieping. De woning is afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit waarbij aan elk detail is gedacht.

Bij binnenkomst leidt de ruime inkomhal je naar de woonkamer via een sierlijke smeedijzeren deur. In deze stijlvolle ruimte met open haard en tv-hoek, zorgen ingebouwde maatkasten voor extra opbergruimte. De luxe keuken is uitgerust met kwaliteitsapparatuur van Miele en een prachtig Lacanche fornuis, terwijl de fraaie terrassen de ideale plek zijn om te ontspannen - beiden uitgerust met elektrische zonneluifels.

Naast de woonkamer bevindt zich een multifunctionele ruimte die momenteel dient als biljartkamer. De nachthal dan weer, biedt toegang tot de twee slaapkamers, waarvan één met een ruime aangrenzende dressing. Beide slaapkamers hebben directe toegang tot een terras en zijn voorzien van een luxe badkamer - de ene met een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad en de andere met een privé doucheruimte.

Verdere gemakken omvatten een gastentoilet, aparte wasruimte en ingewerkte technieken. In de kelder beschikt het penthouse over een ruime afgesloten garage met extra bergruimte, slechts een liftreisje verwijderd van je deur. Dit penthouse bevat ook airconditioning, talrijke maatkasten en is volledig beveiligd door middel van een alarmsysteem. Met een EPC van 176 kWh/m²/jaar is dit bijzondere pand zeker bezichtigen waard.

* * *

De Plaetse 331 - 2370 Arendonk - Uniek penthouse van maar liefst 260m², gelegen op een toplocatie in Residentie "De Plaetse", voorzien van twee grote terrassen met een totale oppervlakte van 100m², ruime kelderbergingen gekoppeld aan een bijzonder ruime ondergrondse garagebox.

Dit penthouse bevindt zich op de derde verdieping en is via de lift rechtstreeks via een gecodeerde gepantserde deur toegankelijk. Deze prachtige eigendom werd met zeer hoogwaardige kwaliteitsmaterialen afgewerkt en biedt een prachtig 360° uitzicht.

Via de ruime inkomhal kom je via een mooie smeedijzeren deur in de prachtige woonkamer met open haard en TV-hoek, voorzien van mooie maatkasten.
De zeer luxe ingerichte keuken is voorzien van een mooi Lacanche fornuis en achter de maatkasten bevinden zich alle Miele apparaten zoals koffieapparaat, steamer, oven, etc... Vanuit de keuken is er toegans tot het mooie terras, eveneens voorzien van elektrische zonneluifels.

Aansluitend de leefruimte treffen we een bijzonder ruime multifunctionele kamer, dewelke thans is ingericht als biljartkamer.

Via de nachthal komen we in de eerste slaapkamer met aangrenzende ruime dressing. Hier treffen we de luxe badkamer met toilet, prachtige afgesloten inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en ligbad. De tweede slaapkamer beschikt ook aansluitend over een privatieve douchekamer met toilet.
Vanuit de slaapkamers is er directe toegang tot een zeer ruim terras, eveneens voorzien van automatische zonneluifel.

De ruime nachthal voorziet een gastentoilet, een afzonderlijke , volledig ingerichte wasruimte en een kastenwand met ingewerkte technieken, alsook een deur die leidt naar de trappenhal.

In de kelderverdieping heeft deze exclusieve eigendom nog een bijzonder ruime afgesloten garagebox met aansluitende berging, vlakbij de lift.

Specificaties:
- EPC: 176 kWh/m²/jaar.
- airco
- heel veel maatkasten
- hoge kwaliteitsvolle afwerking, luxe keuken, luxe badkamers
- alarm
- screens + zonneluifels

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 774.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
260 m2
Referentie
Q51413Q5HAXH
Makelaar Code
5912961
EPC Waarde
176 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231108-0003035183-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€774.000 / Immo drie
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com