Home Te Koop Appartement 3665 As
Dorpsstraat 86
Kaart

Dorpsstraat 86

3665 As Appartement Te Koop
120 m² wonen
345 m² perceel
2 slaapkamers

Kom binnen en ontdek dit charmante gelijkvloersappartement, een verborgen juweel in het hart van As, gebouwd in de tijdloze stijl van 1920. Hier geniet je van de sereenheid van een rustige omgeving terwijl je nog steeds profiteert van de nabijheid van winkels, restaurants en openbaar vervoer. Bovendien liggen natuurgebieden en recreatiemogelijkheden binnen je bereik, waardoor je optimaal kunt genieten van al het moois dat As te bieden heeft.

Dit appartement, met zijn 120 vierkante meter aan bewoonbare oppervlakte, heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Je vindt er een aparte keuken, ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en toilet. En vergeet de ruime kelderberging niet voor al je extra opslagbehoeften. De buitenruimte is niet minder indrukwekkend met een tuin en terras georiënteerd op het noordwesten. Stel je hier je zomeravonden voor, onder het genot van een drankje met vrienden of familie op je eigen terras.

Momenteel wordt het appartement verhuurd voor een maandelijkse huurprijs van 550 euro. Of je nu op zoek bent naar een investering of je eerste woning wilt aanschaffen, dit pand biedt een uitgelezen kans.

De karakteristieke façade spreekt boekdelen over de charme van dit appartement. Ben je iemand die graag je eigen stempel op een plaats drukt? Dan is dit appartement de perfecte kans om je droomappartement met tuin te creëren.

Belangrijk om te weten is dat er een renovatieverplichting op dit pand rust, opgelegd door de Vlaamse overheid. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 089/20.90.88. We nemen graag de tijd voor een rondleiding.

* * *

Dorpsstraat 86 - 3665 As - Ontdek dit gelijkvloersappartement gebouwd in 1920 en gelegen in het centrum van As. Geniet van de rustige omgeving, terwijl winkels, restaurants en openbaar vervoer makkelijk te bereiken zijn. Natuurgebieden en recreatiemogelijkheden zijn ook binnen handbereik, waardoor je optimaal kunt profiteren van alles wat As te bieden heeft.

Met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² biedt dit appartement een aparte keuken, ruime woonkamer, 2 slaapkamers, 1 badkamer, toilet en ruime kelderberging. Daarnaast is er een tuin en terras aanwezig, met een noordwestelijke oriëntatie. De tuin biedt een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht en het terras is ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. Dankzij de gunstige ligging en de aanwezigheid van een tuin, is dit appartement een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een rustige en sfeervolle woonomgeving.

Momenteel is het appartement verhuurd aan een maandelijkse basis huurprijs van 550,00 euro. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een kleine ... investering of iemand die een eerste woning wilt aanschaffen.

Met het bouwjaar 1920 straalt de buitenkant van het appartement karakter en charme uit. Ben jij op zoek naar een appartement die je naar je eigen smaak wilt opknappen? Dan is dit een kans om te grijpen en jouw droomappartement met tuin in te richten naar eigen smaak.

Opgelet! Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer: 089/20.90.88 en maken graag tijd voor u vrij voor een rondleiding.
Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 155.000
Kadastraal Inkomen
€ 676
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1920
Grond oppervlakte
345 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
S389LNXQQTEB
Makelaar Code
2921
EPC Waarde
449 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231020-0003018769-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€155.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com