Home Te Koop Appartement 1730 Asse
Prieelstraat 17
Kaart

Prieelstraat 17

1730 Asse Appartement Te Koop

Droomt u van een comfortabel en zorgeloos wonen in uw gouden jaren? U mag die droom werkelijkheid laten worden met Residentie Vivasse! Gelegen vlakbij het bruisende centrum van Asse, en met openbaar vervoer aan uw voordeur, biedt dit project op maat gemaakte assistentiewoningen aan die helemaal zijn aangepast aan uw behoeften.

Bij Vivasse hebt u meer dan alleen uw eigen gezellige flat. Er zijn ook een aantal gemeenschappelijke ruimtes zoals een restaurant, schoonheidssalon, en fitnessruimte waar u altijd welkom bent. En maakt u zich geen zorgen over parkeren - er zijn overdekte parkeerplaatsen, kelders en een handige fietsenstalling beschikbaar.

De minimumleeftijd om bij Vivasse te wonen is 65, maar wij staan open voor uitzonderingen. Er zijn nog verschillende appartementen beschikbaar, variërend in grootte van 70 tot 78 vierkante meter (Type 1), en van 50 tot 64 vierkante meter (Type 3). Beide types hebben een ruime slaapkamer, een extra kamer, een comfortabele badkamer en een halfopen volledig ingerichte keuken. Type 1 bevat ook een terras voor de buitenliefhebbers, terwijl Type 3 dat niet heeft.

Bij Vivasse betaalt u een dagelijkse vergoeding voor basisdiensten, variërend van €19,01 per dag voor één persoon tot €6,13 per dag voor een tweede persoon. Het aanschaffen van een kelder of parkeerplaats is optioneel.

De appartementen zijn klaar om in te trekken; het enige dat nog gedaan moet worden, is de schilderwerken en decoratie. Breng vandaag nog een bezoek aan onze website op www.living-stone.be voor gedetailleerde plattegronden van elk appartement en ontdek uw nieuwe thuis bij Residentie Vivasse!

* * *

Prieelstraat 17 - 1730 Asse - Bent u op zoek naar een comfortabel en zorgeloos leven in uw gouden jaren? Dan is Residentie Vivasse precies wat u zoekt! Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Asse en met een bushalte recht voor de deur, biedt dit project van assistentiewoningen alles wat u nodig heeft.
Hier bij Vivasse vindt u niet alleen uw eigen knusse flat, maar ook gezellige gemeenschappelijke ruimtes zoals een restaurant, schoonheidssalon en fitnessruimte, waar u altijd van harte welkom bent. En voor degenen die zich zorgen maken over parkeren, zijn er overdekte autostaanplaatsen, kelders en een handige fietsenstalling.
Om in Vivasse te kunnen wonen, moet u minstens 65 jaar oud zijn, maar we maken graag uitzonderingen.
Er zijn nog enkele verschillende appartementen beschikbaar:


Type 1: Een ruim appartement variërend tussen de 70 tot 78m² bestaande uit een grote slaapkamer, een extra kamer die u kunt gebruiken als kantoor, berging of dressing. U vindt er ook een comfortabele badkamer met douche, toilet en wastafel, een halfopen volledig ingerichte keuken,  een apart toilet en een terras om van de buitenlucht te genieten. (prijs: € 177.000 - € 190.000 - € 199.000)

Type 3: Appartementen met een oppervlakte tussen 50 tot 64m² met één slaapkamer, een ruime comfortabele badkamer en een halfopen volledig ingerichte keuken. Deze types hebben geen privatief terras.

U kunt een autostaanplaats en/of kelder aanschaffen, maar dit is niet verplicht.
Bij Vivasse betaalt u een dagelijkse vergoeding voor de basisdienstverlening: €19,01 per dag voor één persoon en €6,13 per dag voor een tweede persoon.
De appartementen zijn direct beschikbaar om in te trekken, enkel de schilderwerken en decoratie moeten nog worden uitgevoerd.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op www.living-stone.be voor de gedetailleerde plattegronden van elk appartement en ontdek uw nieuwe thuis bij Residentie Vivasse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 132.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
W75CK0Y6LWK4
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€132.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com