Kaart

1730 Asse Appartement Te Koop
1 slaapkamers

Welkom in Chalet d'Assche, waar de luxe van een aangenaam wonen wordt gecombineerd met ultiem comfort en groene omgeving. Deze betoverende residentie biedt je de kans om te leven in een exclusieve levensstijl, omringd door allerlei voorzieningen en een vleugje natuur.

Chalet d'Assche omvat 14 zonovergoten appartementen, allemaal met ruime terrassen of prachtige privétuinen. Het is niet zomaar een plek om te wonen, maar een oase van rust die aan al je wensen voldoet. Je kunt kiezen uit gelijkvloerse appartementen met 1 of 2 slaapkamers of appartementen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en duplexappartementen, elk met hun eigen betoverende terrassen. De hoogwaardige afwerking en privé-ingangen zorgen ervoor dat je je echt thuis voelt.

Parkeren is eenvoudig in Chalet d'Assche dankzij de ondergrondse verdieping met parkeerplaatsen en garageboxen. Er zijn ook ruime kelders voor extra opslagruimte en een gemeenschappelijke fietsenstalling om de prachtige omgeving gemakkelijk te kunnen verkennen.

De ligging van Chalet d'Assche is ideaal; in een betoverende omgeving met praktische voordelen. Alle voorzieningen zijn vlakbij en het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar. Of je nu zin hebt om boodschappen te doen, lokale eetgelegenheden te ontdekken of gewoon een rustige wandeling te maken, alles is binnen handbereik.

Bij Chalet d'Assche heb je ook de mogelijkheid om je nieuwe thuis naar eigen smaak in te richten. Er is een scala aan hoogwaardige materialen beschikbaar om uit te kiezen.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn hier ook van groot belang. Het gebouw voldoet aan alle BEN-normen en is uitgerust met een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je bijdraagt aan een groenere toekomst terwijl je geniet van een luxe levensstijl.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Chalet d'Assche te bieden heeft? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Ontdek de wereld van aangenaam en luxueus wonen en zie wat de mogelijkheden zijn voor jouw toekomstige thuis in Chalet d'Assche.

* * *

Welkom in Chalet d'Assche: waar aangenaam en luxueus wonen samenkomen met ultiem comfort. Deze betoverende residentie biedt jou de kans om te genieten van een exclusieve levensstijl, omringd door alle voorzieningen en een vleugje groene weelde.
Met in totaal 14 zonovergoten appartementen, elk met ruime leefterrassen en/of mooie privatieve tuinen, is Chalet d'Assche meer dan zomaar een plek om te wonen. Het is een oase van rust, ontworpen om aan al je wensen te voldoen. Hier heb je keuze te over, van gelijkvloerse appartementen met 1 of 2 slaapkamers tot appartementen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en ruime duplexappartementen met 2 slaapkamers, elk met hun eigen betoverende terrassen. Elk appartement is voorzien van een hoogwaardige afwerking en heeft een privatieve inkom, waardoor je je echt thuis voelt!

Parkeren is een zorgeloze ervaring bij Chalet d'Assche, met de ondergrondse verdieping waar zich er staanplaatsen of garageboxen, evenals royale kelders voor extra opslagruimte zich bevinden. Fietsliefhebbers zullen de gemeenschappelijke fietsenberging waarderen, die het eenvoudig maakt om de prachtige omgeving te verkennen.
De ligging van Chalet d'Assche combineert een betoverende omgeving met ongekende praktische voordelen. Alle voorzieningen bevinden zich op een steenworp afstand, en het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar. Of je nu boodschappen wilt doen, wilt genieten van lokale eetgelegenheden of gewoon een ontspannen wandeling wilt maken, alles is binnen handbereik.
Wat Chalet d'Assche echt onderscheidt, is de mogelijkheid om je eigen stempel op je nieuwe thuis te drukken. Met een scala aan hoogwaardige materialen om uit te kiezen, kun je je appartement volledig naar jouw smaak aanpassen en het tot een ware oase maken.
Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn hier van het grootste belang. Het gebouw voldoet aan alle BEN-normen en is uitgerust met een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je niet alleen geniet van een luxe levensstijl, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.
Benieuwd naar wat Chalet d'Assche te bieden heeft? Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van aangenaam en luxueus wonen, en ontdek de mogelijkheden die Chalet d'Assche te bieden heeft voor jou en je toekomstige thuis. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
6I0NSIXR7280
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€280.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com