Home Te Koop Appartement 1730 Asse
Gentsesteenweg 92
Kaart

Gentsesteenweg 92

1730 Asse Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Maak kennis met Chalet d'Assche, waar aangenaam en luxueus wonen hand in hand gaan met ultiem comfort. Deze uitmuntende residentie nodigt je uit om ondergedompeld te worden in een exclusieve levensstijl, omringd door uitgebreide voorzieningen en verrijkt met een zweem van groene pracht.


Chalet d'Assche herbergt een totaal van 14 sun-drenched appartementen, stuk voor stuk uitgerust met genereuze leefterrassen en/of gemoedelijke private tuinen. Het is meer dan alleen wonen: Chalet d'Assche biedt een heus toevluchtsoord van sereniteit, ontworpen om te voldoen aan al je woonverlangens. Of je nu valt voor een gelijkvloers appartement met 1 of 2 slaapkamers, een appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers of een ruim duplexappartement met 2 slaapkamers, elk voorzien van hun eigen charmante terrassen, Chalet d'Assche heeft het allemaal. Bovendien wordt elk appartement gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking en beschikt over een privé-inkom, zodat je je echt thuis kunt voelen!


Parkeren is zo gemakkelijk als maar kan zijn in Chalet d'Assche, dankzij de ondergrondse parkeerplaatsen of garageboxen, alsook royale kelders voor extra opslag. Voor fietsfanaten is er zelfs een gemeenschappelijke fietsenstalling, ideaal voor het verkennen van de prachtige omgeving.


De ligging van Chalet d'Assche biedt een wonderbaarlijke omgeving en is tegelijkertijd uitermate praktisch. Alle nodige faciliteiten zijn binnen handbereik, evenals vlotte toegang tot openbaar vervoer. Of je nu boodschappen wilt doen, wilt degusteren in lokale restaurants of simpelweg wilt genieten van een ontspannende wandeling, alles is binnen handbereik.


Wat Chalet d'Assche echt onderscheidt, is de mogelijkheid om je nieuwe thuis naar eigen smaak in te richten. Met een uitgebreid aanbod aan topkwaliteitmaterialen, kun je je appartement personaliseren tot je eigen unieke oase.
Bovendien staan duurzaamheid en energie-efficiëntie hoog in het vaandel bij Chalet d'Assche. Het voldoet aan alle BEN-normen en is uitgerust met een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, zodat je niet alleen kunt genieten van een luxueuze levensstijl, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.


Nieuwsgierig naar wat Chalet d'Assche te bieden heeft? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Maak je klaar om helemaal ondergedompeld te worden in aangenaam en luxueus wonen en ontdek welke mogelijkheden Chalet d'Assche je kan bieden voor jouw toekomstige thuis.

* * *

Gentsesteenweg 92 - 1730 Asse - Welkom in Chalet d'Assche: waar aangenaam en luxueus wonen samenkomen met ultiem comfort. Deze betoverende residentie biedt jou de kans om te genieten van een exclusieve levensstijl, omringd door alle voorzieningen en een vleugje groene weelde.
Met in totaal 14 zonovergoten appartementen, elk met ruime leefterrassen en/of mooie privatieve tuinen, is Chalet d'Assche meer dan zomaar een plek om te wonen. Het is een oase van rust, ontworpen om aan al je wensen te voldoen. Hier heb je keuze te over, van gelijkvloerse appartementen met 1 of 2 slaapkamers tot appartementen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en ruime duplexappartementen met 2 slaapkamers, elk met hun eigen betoverende terrassen. Elk appartement is voorzien van een hoogwaardige afwerking en heeft een privatieve inkom, waardoor je je echt thuis voelt!

Parkeren is een zorgeloze ervaring bij Chalet d'Assche, met de ondergrondse verdieping waar zich er staanplaatsen of garageboxen, evenals royale kelders voor extra opslagruimte zich bevinden. Fietsliefhebbers zullen de gemeenschappelijke fietsenberging waarderen, die het eenvoudig maakt om de prachtige omgeving te verkennen.
De ligging van Chalet d'Assche combineert een betoverende omgeving met ongekende praktische voordelen. Alle voorzieningen bevinden zich op een steenworp afstand, en het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar. Of je nu boodschappen wilt doen, wilt genieten van lokale eetgelegenheden of gewoon een ontspannen wandeling wilt maken, alles is binnen handbereik.
Wat Chalet d'Assche echt onderscheidt, is de mogelijkheid om je eigen stempel op je nieuwe thuis te drukken. Met een scala aan hoogwaardige materialen om uit te kiezen, kun je je appartement volledig naar jouw smaak aanpassen en het tot een ware oase maken.
Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn hier van het grootste belang. Het gebouw voldoet aan alle BEN-normen en is uitgerust met een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je niet alleen geniet van een luxe levensstijl, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.
Benieuwd naar wat Chalet d'Assche te bieden heeft? Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van aangenaam en luxueus wonen, en ontdek de mogelijkheden die Chalet d'Assche te bieden heeft voor jou en je toekomstige thuis. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 340.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
KND5X9XX4O2T
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€340.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com