Home Te Koop Appartement 1730 Asse
Gentsesteenweg 92
Kaart

Gentsesteenweg 92

1730 Asse Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Ontdek de unieke charme van Chalet d'Assche, waar luxueus wonen en ultiem comfort hand in hand gaan. Deze betoverende residentie biedt je de kans om te genieten van een exclusieve levensstijl, midden in al het nodige comfort met een groene toets.

Deze ruime, gelijkvloerse BEN-appartement is voorzien van alle gemakken, inclusief een terras en privétuin. Het interieur ademt elegantie en functionaliteit uit, met een grote woonkamer die zich naadloos vermengt met een volledig uitgeruste open keuken. Twee royale slaapkamers bieden volop ruimte, terwijl een apart badkamer en apart toilet zorgen voor extra privacy. Een berging en wasruimte ronden de indeling af.

In de ondergrondse verdieping zijn garageboxen of staanplaatsen beschikbaar, evenals ruime kelders en een gemeenschappelijke fietsenberging. Het gebouw is ideaal gelegen, met alle voorzieningen vlakbij en een uitstekende connectie met het openbaar vervoer. Of je nu boodschappen wilt doen, van lokale eetgelegenheden wilt genieten of gewoon een ontspannen wandeling wilt maken, alles ligt binnen handbereik.

Chalet d'Assche toont een sterke inzet voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het gebouw voldoet aan alle BEN-normen en is uitgerust met een geothermische warmtepomp en zonnepanelen. Dit betekent dat je niet alleen een luxe levensstijl kunt leiden, maar ook actief bijdraagt aan een groenere toekomst en bovendien geniet je van 5 jaar vrijstelling op de onroerende voorheffing.

Als extraatje kun je nog tot eind 2024 genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6%. Dit is je kans om te genieten van het beste van twee werelden: luxueus wonen in een energiezuinige, duurzame woning, waar comfort centraal staat.

* * *

Gentsesteenweg 92 - 1730 Asse - Welkom in Chalet d'Assche: waar aangenaam en luxueus wonen samenkomen met ultiem comfort. Deze betoverende residentie biedt jou de kans om te genieten van een exclusieve levensstijl, omringd door alle voorzieningen en een vleugje groene weelde.

Dit ruime gelijkvloerse BEN appartement met terras en privatieve tuin is voorzien van alle comfort.
Het omvat een inkomhal, grote living met open volledig ingerichte keuken, 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een berging / wasplaats. 
In de de ondergrondse verdieping zijn er staanplaatsen of garageboxen, evenals royale kelders en een gemeenschappelijke fietsenberging 
Alle voorzieningen bevinden zich op een steenworp afstand, en het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar. Of je nu boodschappen wilt doen, wilt genieten van lokale eetgelegenheden of gewoon een ontspannen wandeling wilt maken, alles is binnen handbereik.
Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn hier van het grootste belang. Het gebouw voldoet aan alle BEN-normen en is uitgerust met een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je niet alleen geniet van een luxe levensstijl, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst én bovendien 5 jaar vrijstelling krijgt op de onroerende voorheffing.

Extra troef: geniet nog tot eind 2024 aan het verlaagd BTW tarief van 6%.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
VJ1W981YL5K9
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€329.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com