Home Appartement 1731 Asse
Frans Timmermansstraat 158
Kaart

Frans Timmermansstraat 158

1731 Asse Appartement
3 slaapkamers
€395.000

Frans Timmermansstraat 158 - 1731 Asse - Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde parel, gelegen in het bruisende hart van Zellik, aangeboden door Immo Leolux. Dit volledig gelijkvloerse appartement biedt een oase van ruimte en comfort, met een oppervlakte van 139 m2.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een uitnodigende inkomhal, voorzien van handige inbouwkasten die u voldoende opbergruimte bieden. De leefruimte straalt warmte en gezelligheid uit, ideaal om te ontspannen na een lange dag. De keuken met bijbehorende berging is een ware droom voor elke kookliefhebber, uitgerust met moderne apparatuur en voldoende ruimte om uw culinaire creativiteit te laten floreren.

Dit appartement beschikt over maar liefst 3 comfortabele slaapkamers, waarvan één met een luxueuze dressing, waardoor u altijd kunt genieten van een oase van rust en privacy. De badkamer, voorzien van toilet, straalt elegantie uit en biedt de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Stap naar buiten op het ruime terras, toegankelijk vanuit 2 van de slaapkamers, waar u kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven, zonder het comfort van uw eigen thuis te verlaten.

Bij de renovatie van dit appartement is er bewust aandacht besteed aan energiezuinigheid en een modern, tijdloos interieur. Met een indrukwekkende energiescore van ... kWh/m2 (per jaar), wat overeenkomt met een EPC-klasse ..., kunt u met een gerust hart genieten van een duurzame en comfortabele levensstijl. (EPC-attestnummer ...)

Als kers op de taart is er optioneel een garage beschikbaar, rechtstreeks toegankelijk vanuit het appartement, voor extra gemak en veiligheid.

Dit appartement belichaamt de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit, en biedt u de kans om te genieten van het beste wat het leven te bieden heeft. Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning te verwerven in het hart van Zellik. Neem vandaag nog contact op met Immo Leolux voor een bezichtiging!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.246
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
5YT17IBG9K4C
Makelaar Code
0a05e799-e67f-43c5-832a-5efd46
EPC Waarde
148 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2916455-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Feb 2024
€395.000 / Immo Leolux
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com