Home Appartement 6717 Attert
Rue des Deux Eglises 204
Kaart

Rue des Deux Eglises 204

6717 Attert Appartement
75 m² wonen
1 m² perceel
€160.000

Sta je op het punt om je eerste woning te kopen, of misschien wel te investeren in vastgoed? Dan heeft ERA Topimmo precies wat je zoekt: een prachtig, volledig gerenoveerd appartement in Attert, een rustig dorpje dat slechts 10 minuten van de stad Aarlen en vlakbij de Luxemburgse grens ligt.

Dit unieke woonst is gevestigd in het voormalige "Couvent des Sœurs d'Attert", een historische plek die getransformeerd is naar een moderne residentie bestaande uit 12 serene woningen. Het charmante kinderkopjespad leidt je naar deze uitzonderlijke thuis.

Het appartement zelf heeft veel te bieden. Een ingerichte keuken waar je heerlijke maaltijden kan bereiden, een gezellige zit- en woonkamer voor ontspannende avonden en een slaapkamer om je batterijen op te laden. Daarnaast bevat de woning ook een badkamer uitgerust met een bad, douche, wastafel en wc. Extra opslagruimte nodig? Geen probleem, de zolder, garage en kelder bieden genoeg ruimte.

Buiten kun je genieten van een privétuin, perfect om te ontspannen in een vredige, groene omgeving bij mooi weer. Het appartement is verder uitgerust met centrale verwarming op stookolie en houten ramen met dubbele beglazing. Volgens het Energieprestatiecertificaat valt de woning in klasse D.

De verkoop is onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs dient als basis voor onderhandelingen en bindt de verkoper niet. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezoek enkel mogelijk in aanwezigheid van ERA Topimmo. Klaar om deze unieke kans te grijpen?

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue des Deux Eglises 204 - 6717 Attert - ERA Topimmo biedt u dit prachtige, volledig gerenoveerde appartement in het voormalige "Couvent des Sœurs d'Attert", dat nu is omgebouwd tot 12 woningen die genieten van de sereniteit van de omgeving. Toegang via de originele oprit met kinderkopjes.
Het bestaat uit een ingerichte keuken, een zitkamer, een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer (bad, douche, wastafel, wc), een zolder, een aparte garage en een kelder.
Bij mooi weer is er een privétuin in een rustige, groene omgeving.
Technische aspecten: Centrale verwarming op stookolie, houten ramen met dubbele beglazing, EPB: D
Het dorp Attert ligt op slechts 10 minuten van de stad Aarlen, dicht bij de Luxemburgse grens en gemakkelijk bereikbaar via de N4.
Ideaal als eerste aankoop of investering.
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 160.000
Kadastraal Inkomen
€ 290
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
1 m2
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
CQKDT-WX7WR0
EPC Waarde
333 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20160831010798
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€160.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com