Home Appartement 6791 Aubange
Rue Neuve 35-7
Kaart

Rue Neuve 35-7

6791 Aubange Appartement
118 m² wonen
601 m² perceel
€335.000

Ontdek uw droomwoning in het hart van Athus bij de nieuwe residentie AGNES, gepresenteerd door ERA TOPIMMO. Deze gloednieuwe residentie biedt een selectie van zeven ruime, lichte appartementen, gebouwd met hoogwaardige materialen.

De strategische ligging van deze residentie is een van de grootste troeven. Met gemakkelijke toegang tot het NMBS-station, hoofdwegen, nabijgelegen steden en de Luxemburgse grens, is alles binnen handbereik. Lokale voorzieningen en diensten zijn ook slechts een steenworp verwijderd.

Het architectonisch ontwerp van dit pand past naadloos in de omringende stedelijke omgeving. De residentie is voorzien van een lift die je van de kelder naar de begane grond brengt en wordt geleverd met een kelder, overdekte parkeerplaats en privégarage, allemaal inbegrepen in de geadverteerde prijs. Toegang naar de residentie is mogelijk via Rue Neuve, terwijl parkeerfaciliteiten en garages bereikbaar zijn via Rue de la Forêt.

We hebben ook aan de toegankelijkheid gedacht, met een gelijkvloers appartement dat speciaal is aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit, inclusief directe toegang tot de garage.

De woning heeft een stijlvol interieur met hoogwaardige afwerkingen. Geniet van een lichte, harmonieuze leefruimte, met een grote woonkamer die leidt naar een volledig uitgeruste keuken. Er zijn drie slaapkamers, een doucheruimte en een wasruimte. Vanaf uw terras kunt u genieten van een onbelemmerd uitzicht op de stad.

Dit duurzame project biedt niet alleen comfort, maar ook energiebesparing. Met een EPB-certificaat - klasse B111 kwh/jaar/m² - N° RWPEB-119082, draagt deze woning bij aan een groenere toekomst.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning of een slimme investering, deze residentie biedt beide mogelijkheden. De verkoop valt onder het 21% BTW-regime.

Om uw bezoek aan de nieuwe residentie AGNES te plannen, neem dan contact op met ERA TOPIMMO op 063 433 100.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue Neuve 35-7 - 6791 Aubange - COUP DE COEUR IN HET CENTRUM VAN ATHUS: nieuwe residentie dicht bij alles!
ERA TOPIMMO presenteert de nieuwe residentie AGNES met 7 ruime en lichte appartementen gebouwd met kwaliteitsmaterialen.
Een strategische ligging in het centrum van de stad Athus: u bereikt snel het NMBS-station, de hoofdwegen, de dichtstbijzijnde steden, de Luxemburgse grens, lokale voorzieningen en diensten.
De architectonische samenstelling past perfect in het stadscentrum.
De residentie heeft een lift van de kelder naar de begane grond en biedt een kelder, een overdekte parkeerplaats en een privégarage die in de geadverteerde prijs zijn inbegrepen. Dubbele toegang: Rue Neuve voor de ingang van de residentie; Rue de la Forêt voor de parkeerplaatsen en garages.
Een gelijkvloers appartement is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit met directe toegang tot de garage.
Een interieur met hoogwaardige afwerking: u beschikt over een lichte en harmonieuze leefruimte bestaande uit een grote woonkamer die uitkomt op de uitgeruste keuken, een doucheruimte, 3 slaapkamers en een wasruimte. Terras met vrij uitzicht over de stad.
Deze woning is geschikt voor bewoning en/of investering.
Een duurzaam project om comfort en energiebesparing te garanderen: EPB certificaat - klasse B111 kwh/jaar/m² - N° RWPEB-119082.
Verkoop onder het 21% BTW regime.
Bezoeken op afspraak met ERA TOPIMMO. Contacteer ons op 063 433 100.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
601 m2
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
GD35SMU997R-
EPC Waarde
111 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
RWPEB-119082
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€335.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com