Kaart

Rue Neuve 35-4

6791 Aubange Appartement Te Koop
88 m² wonen
601 m² perceel

Ontdek jouw ultieme 'coup de coeur' in het bruisende centrum van Athus. ERA TOPIMMO is trots om de gloednieuwe residentie AGNES te presenteren. Deze stralende woning biedt zeven ruime, lichte appartementen die gebouwd zijn met de beste kwaliteitsmaterialen.

De locatie is een groot pluspunt; middenin het centrum van Athus. Denk aan een snelle toegang tot het NMBS-station, lokale faciliteiten, diensten en hoofdwegen. Zelfs de omliggende steden en de grens met Luxemburg zijn binnen handbereik.

Het architecturale ontwerp past naadloos en harmonieus bij de stadskern en geeft een extra luxe gevoel. De residentie heeft een lift die je van de kelder naar de begane grond brengt. Daarnaast zorgen een kelder, overdekte parkeerplaats en privé garage voor extra comfort - inclusief in de geadverteerde prijs. Interessant detail is de dubbele toegang, via de Rue Neuve en Rue de la Forêt.

Als kers op de taart, is één van de gelijkvloerse appartementen speciaal aangepast voor personen met beperkte mobiliteit, inclusief directe toegang tot de garage.

Elk appartement straalt luxe uit met hoogwaardige afwerkingen. Geniet van heldere, harmonieuze woonruimtes, inclusief een grote woonkamer die naadloos overgaat in de uitgeruste keuken, een doucheruimte, twee slaapkamers en een wasruimte. Elk appartement heeft een terras met een prachtig uitzicht over de stad.

Met oog voor duurzaamheid is dit project ontworpen om comfort en energiebesparing te garanderen, zoals blijkt uit het EPB-certificaat - klasse A 85 kwh/jaar/m². Daarnaast is de verkoop onder het 21% BTW regime. Deze appartementen zijn perfect voor zowel bewoning als investering.

Kom langs bij ERA TOPIMMO voor een bezoek op afspraak. Bel ons op 063 433 100. Dit is een unieke kans die je niet mag missen.

* * *

1. Vraag: Wat is de locatie van de nieuwe residentie AGNES?
Antwoord: De nieuwe residentie AGNES is strategisch gelegen in het centrum van de stad Athus.

2. Vraag: Welke faciliteiten biedt de residentie?
Antwoord: De residentie heeft een lift die van de kelder naar de begane grond gaat. Het biedt ook een kelder, een overdekte parkeerplaats en een privégarage die in de geadverteerde prijs zijn inbegrepen.

3. Vraag: Is er een appartement aangepast voor personen met beperkte mobiliteit in deze residentie?
Antwoord: Ja, er is een gelijkvloers appartement dat is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit en dat directe toegang biedt tot de garage.

4. Vraag: Hoe is het interieur van de appartementen in de residentie AGNES?
Antwoord: De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking met een lichte en harmonieuze leefruimte, bestaande uit een grote woonkamer die uitkomt op de uitgeruste keuken, een doucheruimte, 2 slaapkamers en een wasruimte. Ze hebben ook terrassen met vrij uitzicht over de stad.

5. Vraag: Hoe kan ik een bezoek brengen aan de residentie AGNES?
Antwoord: Bezoeken aan de residentie AGNES kunnen op afspraak worden geregeld met ERA TOPIMMO. U kunt contact opnemen via het telefoonnummer 063 433 100.

* * *

Rue Neuve 35-4 - 6791 Aubange - COUP DE COEUR IN HET CENTRUM VAN ATHUS: nieuwe residentie dicht bij alles!
ERA TOPIMMO presenteert de nieuwe residentie AGNES met 7 ruime en lichte appartementen gebouwd met kwaliteitsmaterialen.
Een strategische ligging in het centrum van de stad Athus: u bereikt snel het NMBS-station, de hoofdwegen, de dichtstbijzijnde steden, de Luxemburgse grens, lokale voorzieningen en diensten.
De architectonische samenstelling past perfect in het stadscentrum.
De residentie heeft een lift van de kelder naar de begane grond en biedt een kelder, een overdekte parkeerplaats en een privégarage die in de geadverteerde prijs zijn inbegrepen. Dubbele toegang: Rue Neuve voor de ingang van de residentie; Rue de la Forêt voor de parkeerplaatsen en garages.
Een gelijkvloers appartement is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit met directe toegang tot de garage.
Een interieur met hoogwaardige afwerking: u beschikt over een lichte en harmonieuze leefruimte bestaande uit een grote woonkamer die uitkomt op de uitgeruste keuken, een doucheruimte, 2 slaapkamers en een wasruimte. Terras met vrij uitzicht over de stad.
Deze woning is geschikt voor bewoning en/of investering.
Een duurzaam project om comfort en energiebesparing te garanderen: EPB certificaat - klasse A 85 kwh/jaar/m² - N° RWPEB-119082.
Verkoop onder het 21% BTW regime.
Bezoeken op afspraak met ERA TOPIMMO. Contacteer ons op 063 433 100. Grote kans om te ontdekken zonder vertraging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
601 m2
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
6CBGIYVZRMJO
EPC Waarde
85 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
RWPEB119082
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€315.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com