Home Appartement 1160 Auderghem
Avenue Gabriel Emile Lebon - Gabriel Emile Lebonlaan 51
Kaart

Avenue Gabriel Emile Lebon - Gabriel Emile Lebonlaan 51

1160 Auderghem Appartement
125 m² wonen
3 slaapkamers
€486.000

Gelegen in Quartier Chant d’Oiseau bevindt zich een prachtig ruim en licht appartement op de 10e verdieping van een goed onderhouden en beveiligd flatgebouw met conciërge. Dit appartement, volledig gerenoveerd met smaak in 2018, straalt een moderne stijl uit met gebruik van kwalitatieve materialen. Ook is de elektriciteit nieuw aangelegd en voldoet het aan alle regelgeving.

Via de entreehal met een gepantserde deur en videofoon kom je binnen in een woning die tevens voorzien is van een wasruimte, een gastentoilet en een ingebouwde garderobe. De hal leidt naar een grote woonkamer van 45m2, bestaande uit een zitkamer, eetkamer en open keuken. Dankzij de wandgrote ramen heb je ook een prachtig uitzicht op de oostelijke rand van Brussel.

De keuken is uitgerust met topmerk huishoudtoestellen. Ze heeft een moderne uitstraling en is verlengd met een bar. Het keukenblad is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals graniet en massief hout.

Via een nachthal bereik je de 3 slaapkamers, 2 badkamers en een extra gescheiden toilet. Een van de grote slaapkamers beschikt over een op maat gemaakte kledingkast. De eerste badkamer heeft een groot tweepersoonsbad met luxe kranen, terwijl de tweede badkamer voorzien is van een ruime 'rainshower' douche. Zowel de kranen als de sanitair zijn van topmerken.

De kamers en woonruimte zijn afgewerkt met een massief eiken parketvloer in damier-patroon, terwijl in de badkamers en keuken tegels liggen. Het appartement heeft vloerverwarming voor je comfort.

Houten kozijnen met dubbel glas zorgen voor een goede isolatie. De slaapkamers en woonruimtes zijn uitgerust met elektrische jaloezieën en rolluiken.

Extra troeven van het appartement zijn de 2 terrassen, ingebouwde opslagruimtes en een kelder.

Voor meer informatie kan je terecht bij de fotobeschrijvingen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Avenue Gabriel Emile Lebon - Gabriel Emile Lebonlaan 51 - 1160 Auderghem - Quartier Chant d’Oiseau - Magnifique appartement spacieux et lumineux au 10e étage d’une copropriété bien tenue et sécurisée avec concierge.

Appartement entièrement rénové avec goût en 2018 dans un style moderne, avec matériaux de qualité. Electricité refaite et conforme.

Le hall d’entrée avec porte blindée et vidéophonie donne accès à une buanderie, un WC invités et un vestiaire intégré.

Le hall s’ouvre sur une grande pièce de vie de 45m2 comprenant salon, salle à manger et cuisine ouverte. Le tout longé de baies vitrées offrant une vue sur la périphérie Est de Bruxelles.

La cuisine est hyper équipée avec électroménagers de marques. Tendance, elle se prolonge par un espace bar et dispose de plans de travail en matériaux nobles (granit et bois massif).

Un hall de nuit mène à 3 chambres, 2 salles d’eau et un WC séparé supplémentaire. Une des grandes chambres possède une large garde-robe sur mesure. La 1première salle de bain offre une grande baignoire 2 places avec robinetterie sur gorge, tandis que la deuxième est pourvue d’une spacieuse douche “rainshower”. Robinetterie & sanitaires de grandes marques.

Parquet en chêne massif à motif « damier » dans les chambres et pièces de vie, et carrelage dans les salles d’eau et la cuisine. Chauffage au sol.

Châssis en bois avec double vitrage. Chambres et pièces de vie équipées de stores & volets électriques.

L’appartement comprend également 2 terrasses, des rangements intégrés et une cave.

Plus d'info dans le descriptif photo

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 486.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.876
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1964
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
H8VD63WK1H6M
EPC Waarde
248 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20170726-0000509246-01-5
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€486.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com