Kaart

1160 Auderghem Appartement Te Koop
66 m² wonen
1 slaapkamers

Dit aangename en lichte grote studio-appartement is gelegen op de begane grond van een klein gebouw. De studio is te vinden in een rustige, groene omgeving bij Place Pinoy. Het is ideaal gelegen met uitstekende verbindingen naar metro, tram en bus. De nabije omgeving biedt vele faciliteiten zoals scholen en uiteenlopende winkels met onder andere bioproducten, een apotheek, een boekenwinkel en restaurants.

Met een leefruimte van 66m2, beschikt het appartement over een inkomhal, een 30m2 grote woonkamer met uitgeruste open keuken, inclusief koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en magnetron. Verder is er een aparte slaapkamer van 14 m2 afgescheiden door middel van een schuifwand, een badkamer met bad, douchescherm en dubbele wastafel, en een apart toilet. Voor veiligheid is de toegang beveiligd en voorzien van een videofoon.

Het appartement heeft ook nog een eigen kelder en een gedeelde fietsenstalling beschikbaar. Er is ook een mogelijkheid om een parkeerplaats in het gebouw te kopen voor 25.000€.

Dit studio-appartement wordt momenteel verhuurd voor een lange termijn contract, waardoor het geschikt is als belegging of voor een stel. Makelaars hoeven niet te reageren.

Het energieprestatiecertificaat is G, met elektrische radiatoren maar het appartement is wel goed geïsoleerd.

* * *

Ce grand studio agréable et lumineux est situé au rez-de-chaussée d'une petite co-propriété.
Il est situé dans un quartier calme et vert (Place Pinoy), parfaitement desservi (métro, tram et bus). Proximité des écoles et des commerces (bio, pharmacie, librairie, restaurants, ...).
D'une surface habitable de 66m2 il est composé d'un hall d'entrée, d'une grande pièce à vivre de 30m2 avec cuisine ouverte équipée (frigo, congélateur, lave vaisselle, four et micro-onde), une chambre séparée de 14 m2 avec cloison coulissante, une salle de bain (baignoire avec pare-douche et double évier) et un WC séparé. L'entrée est sécurisée et il y a un visiophone.
L'appartement dispose également d'une cave privée et d'un local à vélo partagé.
Possibilité d'acheter un emplacement de parking dans l'immeuble pour 25.000€.
Ce studio est actuellement loué pour un bail longue durée, convient pour un investissement ou pour un couple.
Agence s'abstenir.
PEB G (radiateurs électriques mais très bien isolé)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Bewoonbare oppervlakte
66 m2
Referentie
CD9NKBXKAZN0
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€245.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com