Kaart

1160 Auderghem Appartement Te Koop
157 m² wonen
2 slaapkamers

Dit prachtige duplex appartement van ruim 160 vierkante meter, ideaal gelegen naast het cultureel centrum van Auderghem, biedt een unieke woonervaring. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een charmant kleinschalig complex met slechts drie appartementen, toegankelijk via twee verschillende straten.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een inkomhal die leidt naar een apart toilet en een badkamer met ligbad. Er is ook een ruime multifunctionele ruimte van ongeveer 36 vierkante meter aan de voorkant van het gebouw, perfect om te gebruiken als thuiskantoor of zelfs een klein bedrijf, aangezien er een afzonderlijke ingang is en de stedenbouwkundige bestemming dit toelaat.

De volledig uitgeruste open keuken kijkt uit op de gezellige woon- en eetruimte. Een trap leidt naar een tussenverdieping met een royale garage van ongeveer 25 vierkante meter, toegankelijk vanuit de achterstraat. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, een slaapkamer met een aangrenzende badkamer en toilet, en een terras van ongeveer 20 vierkante meter.

Extra bonussen zijn een grote privékelder van ongeveer 35 vierkante meter en de mogelijkheid om een tweede slaapkamer aan de voorkant van het gebouw te creëren. Aan de achterzijde van het gebouw kan extra ruimte worden gecreëerd, mits krijgen van een bouwvergunning. Het appartement biedt zelfs de mogelijkheid om zonnepanelen te installeren op het privégedeelte van het dak.

Dit appartement geniet van lage gemeenschappelijke kosten, dankzij het ontbreken van een lift in het gebouw, en een individuele verwarmingsketel. De locatie is ideaal, dicht bij alle openbaar vervoer. Een bezoekje aan dit unieke pand is absoluut aanbevolen. Gelieve geen contact op te nemen als u een vastgoedkantoor vertegenwoordigt.

* * *

Idéalement situé à proximité immédiate du centre culturel d’Auderghem, magnifique duplex de +|~ 160 m2 au rez-de-chaussée d’un petit immeuble de 3 appartements accessible via deux rues distinctes! Il est composé d’un hall d’entrée, d’un wc séparé, d'une salle de bain avec bain et toilette, d’un bel espace en façade avant de +~\ 36 m2 aux possibilités d’utilisation multiples (idéal pour y exercer une profession libérale ou même un petit commerce car entrée indépendante à celle de l’appartement et l’affectation urbanistique de cet espace l’y autorise), d’une cuisine entièrement équipée et ouverte sur l’espace living/ salle à manger, d’une salle de bain, d’un escalier qui dessert à mi-niveau un beau garage de +/~25m2 (accès via la rue arrière) et un premier étage donnant accès à une terrasse de +\~ 20m2, un hall de nuit, une chambre avec salle de douche et wc attenant. Grande cave privative de +~ 35 m2. Possibilité de créer une deuxième chambre en façade avant! En façade arrière, une rehausse est envisageable afin de créer un volume supplémentaire (moyennant un permis d’urbanisme et travaux). Possibilité d’installer des panneaux solaires sur une partie de la toiture qui est à usage exclusif et privatif pour l’appartement. Chaudière individuelle, charges communes extrêmement faibles ( pas d’ascenseur)! A proximité immédiate de tous les transports en commun. À visiter sans tarder! AGENCE S'ABSTENIR

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.360
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
157 m2
Referentie
0MJVPS7BVEIU
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€329.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com