Kaart

Weispoel 49-3

9150 Bazel Appartement Te Koop
92 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante twee slaapkamer appartement gelegen in het hart van Bazel, in de sfeervolle wijk De Weispoel. Deze locatie combineert de perfecte mix van rust en stedelijke energie. Met een gunstig energieprestatiecertificaat (epc), conforme elektriciteit en een rustige ligging als sterke troeven is dit appartement perfect geschikt voor eigen bewoning of als interessante investering.

Via de inkomhal met handige vestiaire en gastentoilet stap je binnen in de lichtrijke leefruimte. Hier geniet je van een open keuken die voorzien is van alle moderne toestellen. De badkamer straalt comfort uit met een uitnodigend bad en dubbele wastafel. Het appartement beschikt daarnaast over twee ruime slaapkamers en een Zuid-West gericht terras waar je heerlijk kan genieten van de zon.

Dit aantrekkelijke appartement biedt alle comfort en is bovendien een perfecte kans voor wie op zoek is naar een slimme investering. Benieuwd naar dit unieke aanbod? Neem contact met ons op via 052 46 38 03 voor een bezoek en een berekening van het mogelijke rendement!

* * *

Weispoel 49-3 - 9150 Bazel - Omschrijving Leuk twee slaapkamer appartement in het hartje van Bazel De Weispoel, een leuke en rustige ligging in het hartje van Bazel. Het gunstige epc, de conforme elektriciteit en de rustige ligging zijn slechts enkele sterke troeven. Het is geschikt voor eigen bewoning als ook ideaal als investering!

We betreden het appartement via de inkomhal met vestiaire en gasten toilet. Er is een lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen. De badkamer is voorzien van bad en dubbele wastafel. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en een Zuid-West gericht terras.

Kortom, een leuk appartement voorzien van alle comfort en perfect als investering.

Hebt u interesse in dit leuk appartement? Contacteer ons voor een bezoek en rendementsberekening via 052 46 38 03!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 246.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2013
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
70QH10M23BFJ
Makelaar Code
Weispoel 49 b3, Bazel
EPC Waarde
84 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240309-0003162706-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€246.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com