Kaart

Galgeveld 6

8730 Beernem Appartement
74 m² wonen
1 slaapkamers
€249.000

Ontdek dit charmante gelijkvloerse appartement dat uitstekend geschikt is als startwoning, voor alleenstaanden, koppels of als investering voor verhuur.

Als u het appartement binnenkomt, wordt u verwelkomd door een compacte inkomhal met een gastentoilet. Deze leidt naar een royale open leefruimte, compleet met een moderne keuken die in 2019 nog is geüpgraded. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, oven en biedt veel opbergruimte voor al uw keukengerei. Bovendien heeft dit appartement het gemak van een aparte bergruimte, ideaal voor uw wasmachine, vriezer en meer.

De slaapkamer is ruim genoeg om een grote kledingkast of dressing te huisvesten. De badkamer is stijlvol ingericht met een inloopdouche, ligbad, toilet en handdoekdroger.

Een hoogtepunt van dit appartement is het royale zuidelijk gerichte terras. Met voldoende ruimte voor een grote tuintafel en de voordelen van een buitenstopcontact en kraan, kunt u hier van de ochtend- tot de avondzon genieten.

Het appartement is energiezuinig en bevindt zich in een rustige omgeving. In 2023 is de straat vernieuwd, inclusief de aanleg van ruime parkeerplaatsen direct voor het appartement.

Qua locatie bevindt dit appartement zich in Sint-Joris, Beernem. Er is een buitenschoolse kinderopvang en een school in het centrum van de gemeente. Het ligt dicht bij het kanaal Gent-Brugge, perfect voor ontspannende wandelingen, hardlopen of fietsen. Winkels zoals een bakker, slager en buurtwinkel zijn op loopafstand van het appartement. Grotere winkelcentra zoals Colruyt, Carrefour, Aldi en DB center (Alvo) zijn slechts 5 minuten rijden. Bovendien vindt u ook een tankstation op de route naar Beernem.

Let op, bezichtigingen op afspraak zijn mogelijk, bij voorkeur op zaterdag- of zondagochtend en makelaars worden vriendelijk verzocht zich te onthouden.

* * *

Galgeveld 6 - 8730 Beernem - Gelijkvloers appartement met groot zuid gericht terras, ideaal voor starter, alleenstaande, koppel of als opbrengsteigendom.

Kleine inkom met gastentoilet.
Grote open leefruimte met recente keuken (2019).
Keuken met inductiekookplaat, vaatwas, oven en veel opbergruimte
Aparte bergruimte met plaats voor wasmachine, diepvries, ...
Grote slaapkamer met plaats voor grote kast of dressing
Badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en handdoekdroger
Groot terras met plaats voor grote tuintafel, buitenstopcontact en buitenkraantje. Van 's morgens tot 's avonds zon op het terras.

Energiezuinig en rustig gelegen.

De straat en nutsvoorzieningen werden in 2023 vernieuwd, met daarbij de aanleg van ruime parkeervakken vlak voor het appartement.

Het appartement is gelegen in Sint-Joris, Beernem. Er is een buitenschoolse kinderopvang en een school in het centrum. Vlakbij de vaart Gent-Brugge waarlangs het heerlijk wandelen, lopen of fietsen is. Op wandelafstand van het appartement is er een bakker, slager en buurtwinkel. Op 5 minuten rijden van het appartement een Colruyt, Carrefour, Aldi, DB center (Alvo) te Beernem. Op weg naar Beernem rijd je door het industriepark, waar je ook een tankstation vindt.

Geen makelaars!
Bezichtigingen mogelijk op afspraak (zaterdag- of zondagvoormiddag).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 594
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
74 m2
Referentie
A5AC-S25-I6V
EPC Waarde
158 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240216-0003144983-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€249.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com