Home Te Koop Appartement 2340 Beerse
Bisschopslaan 19-2
Kaart

Bisschopslaan 19-2

2340 Beerse Appartement Te Koop
169 m² wonen
3 slaapkamers

Dit royale duplex-appartement, met een oppervlakte van 169 m², behoort tot een van de mooiste moderne appartementsgebouwen in Beerse. Het is strategisch gelegen in een groene omgeving, maar ook op een steenworp afstand van het stadscentrum. Dit instapklare appartement combineert comfort en klasse.

Wanneer je binnenkomt, word je verwelkomd door een inkomhal met vestiaire en een gastentoilet. Van daaruit leidt het pad je naar de ruime woonkamer met een aparte eet- en zithoek. De openheid van de kamer wordt versterkt door natuurlijk licht dat door de grote ramen binnenstroomt. Aan de woonkamer grenst de volledig ingerichte keuken, die weer toegang geeft tot het terras en de uitgestrekte tuin.

Een trap leidt naar de eerste verdieping waar je de master slaapkamer vindt, compleet met ingebouwde kasten en een aangrenzende badkamer voorzien van een ligbad, badkamermeubel en toilet. Bovendien beschikt deze verdieping over nog twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer met douche, een wasruimte en een apart toilet.

Bij het appartement hoort een afgesloten garagebox en een kelderberging, die verplicht gekocht moeten worden voor €21.000. Het appartement genereert momenteel huurinkomsten en wordt verhuurd voor een niet-geïndexeerde prijs van €900 per maand, exclusief gemeenschappelijke kosten.

Dit duplexappartement in Beerse biedt een unieke mix van rust, ruimte en stedelijke gemakken. Het is het perfecte thuis voor diegenen die graag genieten van het beste van beide werelden.

* * *

Bisschopslaan 19-2 - 2340 Beerse - Dit zeer ruime duplex-appartement (169m²) is gelegen op het gelijkvloers en de eerste verdieping van één van de mooiste moderne appartementsgebouwen van Beerse te midden van het groen, maar op slechts wandelafstand van het centrum.

Het appartement is instapklaar en omvat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De ruime living met gescheiden eetkamer en zithoek beschikt over zeer veel lichtinval door de grote raampartijen. De keuken is volledig ingericht en geeft rechtstreeks toegang tot het terras en de riante tuin.

Op de eerste verdieping is er een ruime master bedroom met ingemaakte kasten en annex badkamer met ligbad, badkamermeubel en toilet. Daarnaast zijn er nog 2 ruime slaapkamers, een tweede badkamer met douche, een wasplaats en een afzonderlijk toilet.

De afgesloten garagebox en kelderberging zijn verplicht bij te kopen aan € 21.000.

Het appartement wordt verhuurd aan een niet-geïndexeerde huurprijs van € 900 excl. gemeenschappelijke kosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.720
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1995
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
RH0KNI63788G
Makelaar Code
5921026
EPC Waarde
193 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240314-0003176532-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€299.000 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com