Home Te Koop Appartement 8510 Bellegem
Rollegemsestraat 19-12
Kaart

Rollegemsestraat 19-12

8510 Bellegem Appartement Te Koop
101 m² wonen
1865 m² perceel

Ontdek de charmes van het rustieke Bellegem in het centrum van dit prachtig gelegen appartement. Vanop het ruime terras geniet je van een uniek uitzicht op de mooie aangelegde tuin en de uitgestrekte verten van de omgeving.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een aparte inkomhal met ingebouwde kast en gastentoilet. De leefruimte is een zee van licht dankzij grote raampartijen. De open keuken is stijlvol geïntegreerd, zonder overweldigend te zijn, en voorzien van alle nodige modern comfort na perfect onderhoud. De aantrekkelijke raampartijen verleiden je om het zeer ruime terras te ontdekken dat plaats biedt aan een lounge, eettafel en zomerse planten.

De terrassen zijn ideaal zuid georiënteerd, wat je de hele dag door laat genieten van de zon en zijn ook uitgerust met zonnewering, waardoor het manoeuvreren met parasols tot het verleden behoort. Op zoek naar verfrissing of rust? Twee slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten, bieden toegang tot een tweede terras.

Het appartement beschikt bovendien over een nachthal met ruime ingemaakte kast, een technische berging en een badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel en een tweede toilet. Er is voldoende ruimte om eventueel een douche te installeren. Tot slot maakt een ruime kelderberging en een achterliggende garagebox met een elektrisch aangedreven poort het plaatje compleet.

Als kers op de taart werd de verwarmingsketel in 2021 vernieuwd en is er naast een garagebox ook een kelderberging aanwezig. Ben je op zoek naar ruimte, zowel binnen als buiten? Maak dan snel een afspraak om dit topappartement te bezichtigen!

* * *

Rollegemsestraat 19-12 - 8510 Bellegem - Dit appartement bevindt zich in het centrum van het landelijke Bellegem, waar u op het terras de voordelen van zal ontdekken!
U komt het appartement binnen in de aparte inkomhal voorzien van ingemaakte kast en gastentoilet. Daarna komt u in de leefruimte die dankzij de grote raampartijen in een zee van licht baadt. De open keuken heeft contact met de leefruimte, zonder er uitdrukkelijk aanwezig te zijn. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en werd perfect onderhouden! De grote raampartijen nodigen uit om het terras te gaan ontdekken. De terrassen zijn niet alleen heel ruim (ruimte genoeg voor een lounge, eettafel en zomerse planten) maar genieten ook van een leuk zicht op de mooi aangelegde tuin en verzichten. Bovendien zijn de terrassen zuid georiënteerd waardoor u van 's morgens tot 's avonds kan genieten van de zon. Beide terrassen zijn tenslotte voorzien van een zonnewering zodat sleuren met parasols verleden tijd is!
De nachthal werd afgewerkt met een ruime ingemaakte kast. Hier bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten. Beide slaapkamers hebben toegang tot het 2de terras. Verder in de nachthal bevindt zich de technische berging en de badkamer voorzien van ligbad, lavabo in meubel en 2de toilet. Deze is meer dan voldoende ruim om nog een douche te voorzien.
Om het plaatje compleet te maken, hoort bij dit appartement nog een ruime kelderberging en een achterliggende garagebox met elektrisch aangedreven poort.
Op zoek naar ruimte zowel binnen als buitenshuis? Contacteer ons dan snel voor een afspraak om deze topper te bezichtigen!

PLUSPUNTEN:
+ Chauffageketel vernieuwd (2021)
+ Garagebox én kelderberging
+ Hele ruime zuidgerichte terrassen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
1865 m2
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
XZBS62EA5-T1
EPC Waarde
68 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€299.500 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com