Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
Jos Ratinckxstraat 6



immo Kaart

Jos Ratinckxstraat 6, 2600 Berchem

Appartement Te Koop in Berchem

Jos Ratinckxstraat 6 - 2600 Berchem - Omschrijving Stap binnen in dit leuk appartement dat ruimte, modern design en comfort perfect combineert. Hier is het allemaal: een eigentijdse stijl, slimme indeling en een ideale locatie voor een leven vol dynamiek. Laat je verrassen door de ruime en moderne indeling, met parketvloeren die zich uitstrekken door het hele appartement, inclusief de gezellige woonkamer en eigentijdse eethoek, perfect voor ontspanning en gezelligheid.
De keuken, volledig ingericht, maakt van koken een feest. Een handig bureau staat klaar voor productiviteit of creatieve uitspattingen, met voldoende opbergruimte en kasten die ervoor zorgen dat alles netjes georganiseerd blijft. Na een lange dag biedt de badkamer de plek om te ontspannen.
Wandel verder en ontdek twee slaapkamers, beide voorzien van hetzelfde prachtige parket als in de rest van het appartement. Deze slaapkamers bieden een comfortabele ruimte voor een goede nachtrust. Geniet van de zon op het terras op het Zuidwesten, ideaal voor ontspannen momenten.
PK: €260/maand voor verwarming, onder houd en verbruik gemene delen, syndicus, blokpolis,... €25/maand voor het reservefonds Water en elektriciteit zijn individueel te betalen.
De centrale ligging maakt het leven gemakkelijk, met grootwarenhuizen, winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Parkeren is geen probleem, met ruime parkeergelegenheid die ook nog eens gratis is!
Interesse? Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact met ons op. Dit is jouw kans om eigentijds wonen op z'n best te ervaren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.331
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Referentie
QXMJDRLL8C7S
Makelaar Code
6013
EPC Waarde
159 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230811-0002962985-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€245.000 / Resa Vastgoed
07 Dec 2023
€265.000 / Resa Vastgoed

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com