Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
Uitbreidingstraat 298
Kaart

Uitbreidingstraat 298

2600 Berchem Appartement Te Koop
140 m² wonen
3 slaapkamers

Uitbreidingstraat 298 - 2600 Berchem - Te koop: Een schitterend appartement in een gloednieuw renovatieproject dat binnenkort wordt voltooid!

Wacht niet te lang, aangezien meer dan de helft van de beschikbare eenheden al een nieuwe eigenaar heeft gevonden, zelfs toen het project nog in aanbouw was. Maar geen zorgen, we hebben nog twee prachtige en zeer ruime appartementen met elk 3 slaapkamers en 2 badkamers beschikbaar.

Op de eerste verdieping bevindt zich een fraai gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers. De indeling begint met een ruime inkomhal voorzien van een ingebouwde vestiairekast, een apart gastentoilet en een zeer ruime berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

In de zonovergoten woonkamer geniet u van een prachtig uitzicht op het Villegas Park. Het aangrenzende terras, bereikbaar via de kamerhoge glazen deuren, biedt een aangename plek om te genieten van een zonnige lunch en adembenemende zonsondergangen.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer met een moderne, open keuken. De nachthal leidt naar de drie slaapkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer met inloopdouche en een indrukwekkend uitzicht op het groen.

De andere twee slaapkamers delen een tweede badkamer en hebben toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw, ideaal voor een ontspannen kopje koffie in de ochtend.

Dit prachtige appartement heeft een totale oppervlakte van 140m², inclusief 12m² aan terrassen. Belangrijk is ook dat de ontwikkeling van het nieuwe Mariahof is gestart, wat aanzienlijke meerwaarde zal brengen voor de buurt en uw appartement. Er wordt zelfs 11.000 m² groen toegevoegd, waardoor het een uniek en aantrekkelijk concept wordt voor de buurt.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 575.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
-06BTL86B20I
Makelaar Code
62810
Prijs Geschiedenis
19 Feb 2024
€575.000 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com