Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
Uitbreidingstraat 298
Kaart

Uitbreidingstraat 298

2600 Berchem Appartement Te Koop
140 m² wonen
3 slaapkamers

Uitbreidingstraat 298 - 2600 Berchem - Te koop: Een schitterend appartement in een gloednieuw renovatieproject!

Wacht niet te lang, aangezien meer dan de helft van de beschikbare eenheden al een nieuwe eigenaar heeft gevonden, zelfs toen het project nog in aanbouw was. Maar geen zorgen, we hebben nog twee prachtige en zeer ruime appartementen met elk 3 slaapkamers en 2 badkamers beschikbaar.

Op de derde verdieping bevindt zich een prachtig gerenoveerd appartement met drie slaapkamers. De aantrekkelijke indeling begint in de ruime entree met ingebouwde vestiairekast, een apart gastentoilet en een zeer ruime berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast.

In de zonovergoten woonkamer geniet u van een schitterend uitzicht op het Villegas Park. Het aangrenzende terras, bereikbaar via de kamerhoge glazen deuren, biedt een aangename plek om te genieten van een zonnige lunch en prachtige zonsondergangen.
Aansluitend aan de woonkamer bevinden zich de eetkamer en de moderne, open keuken. De nachthal leidt u naar de drie slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een ensuite badkamer met inloopdouche en een fenomenaal uitzicht op het groen.
De andere twee slaapkamers maken gebruik van de tweede badkamer en hebben toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw, ideaal voor een ontspannen kopje koffie 's ochtends.
Dit prachtige appartement heeft een totale woonoppervlakte van 140m², inclusief 12m² aan terrassen. De definitieve oplevering is gepland voor eind oktober.
Niet onbelangrijk voor degenen die op zoek zijn naar meerwaarde, is de ontwikkeling van het nieuwe Mariahof. Deze herontwikkeling zal aanzienlijke meerwaarde bieden voor de buurt en voor uw appartement. Bovendien wordt er ruimte gemaakt voor 11.000 m² groen, een uniek concept dat de buurt nog aantrekkelijker zal maken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
YHYP6MX2KNI4
Makelaar Code
62811
Prijs Geschiedenis
19 Feb 2024
€595.000 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com