Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
De Roest d'Alkemadelaan 12
Kaart

De Roest d'Alkemadelaan 12

2600 Berchem Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een ruim en lichtrijk hoekappartement? Dit prachtige 2 (oorspronkelijk 3) slaapkamer appartement, gelegen in een groene, rustige omgeving en voorzien van een parkeerplaats, is de ideale plek. Een blikvanger is het geweldige uitzicht op het groen vanuit het appartement.

Het appartement is gevestigd in een uitstekend onderhouden gebouw met lift, op de eerste verdieping. Het bevindt zich op een centrale locatie, maar geniet toch van rust en groen. Bovendien ligt het op wandelafstand van winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Ook belangrijke invalswegen zijn heel makkelijk te bereiken.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door een aparte inkomhal met een handige ingebouwde vestiaire. De ruime, lichte woonkamer op blokjesparket straalt een unieke charme uit, mede dankzij de voormalige derde slaapkamer die nu bij de leefruimte betrokken is. De keuken, naast de woonkamer, is uitgerust met veel kastruimte, een dampkap, gootsteen en een ingebouwde koelkast. U heeft zelfs de mogelijkheid om hier een open keuken te creëren voor een nog ruimtelijker gevoel.

De nachthal leidt u naar de slaapkamers, badkamer en het aparte toilet. Beide slaapkamers bieden toegang tot een rustig terras, perfect om te ontspannen. De badkamer is uitgerust met een vernieuwde inloopdouche, een wasmachine-aansluiting en een wastafel met spiegelkastje.

Bijkomend beschikt het appartement over een privékelder en een bovengrondse parkeerplaats. Deze laatste kan mee worden aangekocht voor 10.000 euro.

Enkele extra troeven van dit appartement zijn de hoge Mobiscore van 9,2/10, het gunstige EPC B label en de asbestveiligheid. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke fietsenstalling beschikbaar.

Mis deze unieke kans niet om uw droomappartement te bemachtigen!

* * *

De Roest d'Alkemadelaan 12 - 2600 Berchem - Ruim 2 (oorspronkelijk 3) slaapkamer hoekappartement met staanplaats en zicht op het groen!Dit lichtrijk appartement met uitstekend EPC (B) is gelegen op de eerste verdieping van een prima onderhouden gebouw met lift. Het is centraal, doch rustig en groen gelegen, op wandelafstand van winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Het appartement kent volgende indeling:Inkomhal, keuken & woonkamer:U komt het appartement binnen via de aparte inkomhal die voorzien is van een handige ingemaakte vestiaire. De ruime woonkamer op blokjesparket geniet van veel lichtinval. De oorspronkelijk derde slaapkamer werd samengevoegd met de leefruimte waardoor deze nu extra ruim aanvoelt! Naast de leefruimte bevindt zich de keuken die naast veel kastruimte ook een dampkap, gootsteen, ingebouwde ijskast en extra bergkast. De mogelijkheid bestaat om hier een open keuken van te maken deze te integreren in de leefruimte. Nachthal, slaapkamers, badkamer & toilet:Via de nachthal bereikt u de slaapkamers, badkamer en het apart toilet. Via beide slaapkamers heeft u toegang tot het rustige terras. De badkamer heeft naast een vernieuwde inloopdouche ook een aansluiting voor wasmachine, lavabo en spiegelkastje. In de hal bevindt zich nog een apart toilet. Kelder & autostaanplaats:Een privatieve, droge kelderberging is inbegrepen. De bovengrondse autostaanplaats kan mee worden aangekocht aan 10.000 euro. Extra troeven:- Mobiscore 9,2/10 - Gunstig EPC B Label- Asbestveilig- Gemeenschappelijke fietsenstalling Mis deze unieke kans niet!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 999
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
F9A-GXQOQ25M
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€229.000 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com