Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
De Roest d'Alkemadelaan 9
Kaart

De Roest d'Alkemadelaan 9

2600 Berchem Appartement Te Koop
86 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige lichtrijke appartement met twee slaapkamers en een terras in het hartje van Berchem. Gelegen op de vierde verdieping van een zeer goed onderhouden gebouw, biedt dit appartement een aantrekkelijke mix van comfort en functionaliteit, samen met een gunstig EPC-label B.

Betreedt het appartement via de aparte inkomhal, uitgerust met een praktische ingebouwde vestiaire en videofoon. De ruime en lichte woonkamer met charmante blokjesparket leidt naar de keuken, vol met kastruimte en voorzien van een dampkap, gootsteen, ingebouwde koelkast en extra bergkast. Je hebt zelfs de mogelijkheid om deze ruimte te transformeren in een open keuken voor een meer geïntegreerde leefruimte.

Verder in het appartement via de nachthal vinden we de slaapkamers, badkamer en apart toilet. De grootste slaapkamer van circa 15m² biedt toegang tot een gezellig terrasje. De modern vernieuwde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een lavabomeubel met spiegelkast. Handig gelegen in de nachthal vinden we een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder beschikt het appartement over een private droge kelderberging.

Met een mobiscore van 9,2/10 is dit appartement centraal, maar rustig en groen gelegen. Op wandelafstand vind je winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Makkelijk bereikbaar via belangrijke invalswegen maakt dit appartement de ideale thuisbasis. Bovendien beschikt het gebouw over een gemeenschappelijke fietsenstalling en een asbestveilig certificaat.

Mis deze unieke kans op een prachtig appartement in Berchem niet! Met zijn hoogrendementsbeglazing, gunstig EPC-label en uitstekende locatie is dit een woning die je gezien moet hebben.

* * *

De Roest d'Alkemadelaan 9 - 2600 Berchem - Mooi 2 slaapkamer appartement met terras te BERCHEM!Dit lichtrijk appartement met uitstekend EPC (B) is gelegen op de 4e verdieping van een prima onderhouden gebouw met lift. Het is centraal, doch rustig en groen gelegen, op wandelafstand van winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Het appartement kent volgende indeling: Inkomhal, keuken & woonkamer:U komt het appartement binnen via de aparte inkomhal die voorzien is van een handige ingemaakte vestiaire en videofoon. De ruime woonkamer op blokjesparket geniet van veel lichtinval. Naast de leefruimte bevindt zich de keuken die naast veel kastruimte ook een dampkap, gootsteen, ingebouwde ijskast en extra bergkast. De mogelijkheid bestaat om hier een open keuken van te maken deze te integreren in de leefruimte. Nachthal, slaapkamers, badkamer & toilet:Via de nachthal bereikt u de slaapkamers, badkamer en het apart toilet. De ruime slaapkamer (ca. 15m²) biedt eveneens toegang tot een gezellig terrasje. De modern vernieuwde badkamer heeft naast een ruime inloopdouche ook een lavabomeubel met spiegelkast. In de nachthal vindt u naast het aparte toilet nog een handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Kelder:Een privatieve, droge kelderberging is inbegrepen. Extra troeven:- Mobiscore 9,2/10 - Gunstig EPC 116 - B Label- Hoogrendementsbeglazing- Asbestveilig- Gemeenschappelijke fietsenstalling Mis deze unieke kans niet!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 956
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1968
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
5PDOOIKSHIFP
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€229.000 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com