Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
De Roest d'Alkemadelaan 15
Kaart

De Roest d'Alkemadelaan 15

2600 Berchem Appartement Te Koop
84 m² wonen
2 slaapkamers

Dit sfeervolle en instapklare appartement met twee slaapkamers en een terras op een toplocatie is direct beschikbaar! Gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift, straalt dit lichtovergoten appartement met een uitstekende EPC-score (B) allure uit. De locatie combineert het beste van twee werelden: rust en groen in de nabijheid, maar tegelijkertijd ook centraal gelegen vlakbij winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke verkeersaders. Deze woning kan een geweldige investering zijn met een aantrekkelijk rendement, maar biedt ook een knusse thuis voor wie er zelf wil wonen. Het appartement is momenteel verhuurd.

Bij binnenkomst verwelkomt een hal met keramische dambord-vloertegels je. Hier vind je een videofoon en handige ingebouwde vestiaire. Dankzij de grote ramen is de ruime woonkamer op authentieke blokjesparket bijzonder licht. Het uitzicht op het groen trekt als het ware de natuur naar binnen en verzekert je van rust en privacy. De keuken is volledig uitgerust met onder meer een keramisch kookvuur, oven en vaatwasser. Met veel werk- en kastruimte en een aparte berging heb je hier alles bij de hand.

Verder heeft het appartement een nachthal die toegang geeft tot de slaapkamers, badkamer en een apart toilet. De riante master-bedroom beschikt over een eigen terras - de ideale plek voor je ochtendkoffie. Beide slaapkamers zijn ruim, licht en bieden een rustgevend uitzicht op de groene omgeving. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douche, wastafelmeubel met veel opbergruimte en aansluiting voor een wasmachine of droger.

Het privé-terras, dat toegankelijk is vanuit de master-bedroom, is een heerlijke plek om te genieten van het feeërieke uitzicht en de buitenlucht. Daarnaast is er een droge kelderberging en kan er een bovengrondse parkeerplaats bijgekocht worden voor 9.500 euro.

Met extra voordelen zoals een hoge Mobiscore (9,2/10) en een gunstig EPC (144/B), maar ook een recent bijgeïsoleerd dak, een HR-condenserende CV-installatie, conformiteit aan de elektrische keuring en asbestveiligheid, mag je deze kans om dit prachtige appartement in je bezit te hebben niet missen!

* * *

De Roest d'Alkemadelaan 15 - 2600 Berchem - Lichtrijk, instapklaar 2 slaapkamer appartement met terras op toplocatie!Dit lichtrijk appartement met uitstekend EPC (B) is gelegen op de 3e verdieping van een prima onderhouden gebouw met lift. Het is centraal, doch rustig en groen gelegen, op wandelafstand van winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Bent u op zoek naar een goede investering met een mooi rendement of naar een knus appartement voor eigen bewoning? Zoek niet langer, dit appartement lost al uw verwachtingen zeker in. Het appartement is momenteel verhuurd. Het appartement kent volgende indeling: Inkomhal, keuken & woonkamer:De aparte inkomhal op keramische tegelvloer met dambord-patroon is voorzien van een videofoon en een ingemaakte vestiaire. De ruime woonkamer op authentieke blokjesparket geniet een mooie natuurlijke lichtinval die het ruimtegevoel des te meer accentueert. De groene omgeving dringt het appartement als het ware binnen en waarborgt zo uw rust en privacy. De moluren geven het appartement dat extra tikkeltje karakter. De keuken is volledig geïnstalleerd en is voorzien van een keramisch kookvuur, dampkap, oven, vaatwasser, koel-/vries combinatie en dubbele lavabo. U beschikt over meer dan voldoende werk- en kastruimte, alsook over een aparte berging. Toekomstgericht kan de keuken makkelijk worden opengetrokken om zo te integreren in de leefruimte. Nachthal, slaapkamers, badkamer & toilet:Via de nachthal bereikt u de slaapkamers, badkamer en het apart toilet. De riante master-bedroom (15m²) beschikt niet alleen over een rolluik, maar ook over een eigen terras, ideaal voor een kopje koffie na het ontwaken. Beide slaapkamers zijn ruim, lichtrijk, rustiek en kijken eveneens uit op de groene omgeving. De geheel betegelde badkamer omvat een douche, lavabo-meubel met veel opbergruimte en de aansluiting voor de wasmachine en/of droogkast. Het toilet is apart ondergebracht en is voorzien van een handenwasser. Terras, kelder & autostaanplaats:Het inpandig en extra breed terras bereikt u via de master-bedroom, hier kan u in alle privacy gezellig tafelen, aperitieven of simpelweg genieten van de buitenlucht, het feeërieke uitzicht en de rustieke, groene omgeving. Een privatieve, droge kelderberging is inbegrepen. Een bovengrondse staanplaats kan bij aangekocht worden voor 9.500 euro. Extra troeven:- Mobiscore 9,2/10 - Gunstig EPC 144/B- Dak recent bijgeïsoleerd- HR condenserende CV installatie- EK conform- Asbestveilig- Fietsenstalling Mis deze unieke kans niet!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Kadastraal Inkomen
€ 949
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1966
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
YEPELW0MRKWR
EPC Waarde
144 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€219.000 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com