Home Appartement 2600 Berchem
Lodewijk Van Berckenlaan 180
Kaart

Lodewijk Van Berckenlaan 180

2600 Berchem Appartement
83 m² wonen
1954 m² perceel
2 slaapkamers
€174.000

Op zoek naar een veelbelovend appartement dat je tot jouw droomplek kunt verbouwen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op een toplocatie net buiten de stad vind je dit te renoveren appartement met garagebox en kelderberging. Het gebouw, met slechts 6 units, ligt op nummer 180. Geen zorgen over parkeren, want als extra pluspunt is er een garagebox optioneel te koop voor € 25.000.

Dit renovatieproject bevindt zich op de derde verdieping, waar je binnenstapt in de centrale inkomhal die toegang biedt tot alle ruimtes. Dankzij de vinylvloer in bijna elke kamer, is opknappen een fluitje van een cent. De hal beschikt ook over een gastentoilet en twee handige bergingen.

De leefruimte van 30 m² baadt in het daglicht dankzij de brede deuropening. Het heeft een charmante sierhaard en een tegelvloer met dambordmotief. Aan de voorkant geniet je via een groot raam van een prachtig groen uitzicht. Van daaruit stap je zo de L-vormige keuken in. Hoewel verouderd, biedt de keuken volop bergruimte en apparatuur zoals een gasvuur, afzuigkap, spoelbak en oven. Via een glazen deur bereik je het knusse terras op beton, met een rustgevend uitzicht op de natuur.

De badkamer, volledig betegeld, is uitgerust met een douchecabine en een wastafelmeubel met spiegelkast. Na een renovatie wordt dit jouw moderne badkamer! Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers, waarvan de master bedroom bekleed is met vinyl en de tweede kamer met vasttapijt.

Dit appartement ligt in de gewilde Groenenhoek, vlakbij het prachtige Te Boelaerpark en Boekenbergpark met zijn zwemvijver. De locatie is ideaal, net buiten de stad maar toch vlakbij het openbaar vervoer, de Ring en de Singel. Winkels, supermarkten en gezellige cafés zoals Jardin Public, café Josee en Bar Bruul zijn ook op loop- of fietsafstand te bereiken. Dit is dé kans om jouw droomappartement te creëren op een toplocatie!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Lodewijk Van Berckenlaan 180 - 2600 Berchem - Een tof appartement met heel wat potentieel, dat je nog helemaal naar je hand kunt zetten? Hier moet je zijn, en de garagebox, kelderberging én absolute toplocatie net buiten de stad krijg je er zo bij!
In dit appartementsgebouw op nummer 180, met slechts 6 units, vind je op de derde verdieping dit fijne renovatieproject. Rondrijden om parkeerplaats te vinden hoeft alvast niet, want dit appartement komt met een garagebox die optioneel aan te kopen is aan € 25.000! Je stapt het appartement binnen in de centrale inkomhal, waar alle ruimtes op uitkomen. Goed om te weten: zowat alle ruimtes hebben een vinylvloer die je makkelijk kunt verwijderen – met uitzondering van de betegelde leefruimte en de badkamer. Je hebt hier in de hal alvast een apart gastentoilet en maar liefst twee bergingen, handig!
Leefruimte met terras & leefkeuken-in-spe Door de brede deuropening naar de leefruimte toe, stroomt het daglicht royaal binnen. Die leefruimte zelf is met 30 m² en heeft een sierhaard, een tegelvloer in dambordmotief. Aan de kamerbrede raam vooraan kijk je uit op groen. Van hieruit heb je ook toegang tot de keuken in L-vorm. Die is met z’n eiken frontjes en melamine werkblad verouderd, maar zeer praktisch ingericht. Je hebt hier een gasvuur, een dampkap, spoelbak, oven en heel wat kastruimte. De glazen deur geeft uit op een extra troef: het schattige terrasje op beton, met zicht op groen. Zin in een nieuwe keuken in L-vorm, of eerder een heuse open leefkeuken met zicht op de leefruimte? Alles kan hier nog!
De volledig betegelde badkamer bevindt zich ook in de hal, en heeft een douchecabine, een lavabomeubel met spiegelkast, verlichting, hangkast en automatische verluchting. Ook hier creëer je na een renovatie een moderne badkamer op maat! De twee slaapkamers bevinden zich helemaal achteraan, waarvan de master bedroom een vinyl vloerbedekking heeft en de tweede kamer eentje van vasttapijt. Beide kamers hebben ook rolluiken.
Net buiten de stad, in de gegeerde Groenenhoek Je woont hier in dé Groenenhoek, vlakbij het mooie Te Boelaerpark en het Boekenbergpark met z’n zwemvijver. Net buiten de stad dus, met alles op wandel- of fietsafstand, van openbaar vervoer (tram, bus, velo-station en Berchem station), tot de Ring en de Singel. Ook aan winkels, supermarkten en fijne horecaplekken geen gebrek hier, zoals de Jardin Public, café Josee en Bar Bruul.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 174.000
Kadastraal Inkomen
€ 976
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
1954 m2
Bewoonbare oppervlakte
83 m2
Referentie
OEWYU0OSW9PY
Makelaar Code
12385
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230508-0002886258-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€174.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com