Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
Coremansstraat 28-10



immo Kaart

Coremansstraat 28-10, 2600 Berchem

Appartement Te Koop in Berchem
85 m² wonen
2 slaapkamers

Coremansstraat 28-10 - 2600 Berchem - Trendy & lichtrijk appartement met 2 ruime slaapkamers en terras te Berchem.

Het appartement is gelegen op een uiterst centrale locatie in Berchem, nabij belangrijke invalswegen, winkels, scholen, openbaar vervoer.
Het bevindt zich op de vierde verdieping van een gebouw met lift. Men kan genieten van het Leeuwerik-park en een speeltuin juist tegenover;

Het appartement is gelegen op de rand van de gegeerde Pulhofwijk. Deze buurt biedt het beste van beide werelden - hier heb je zowel rust als een zeer gemakkelijke bereikbaarheid.

We betreden dit leuk appartement via de centrale en ruime inkomhal, voorzien van een tegelvloer in dambord-patroon, met tevens een apart toilet en zeer veel opbergruimte. Vanuit de inkomhal bereiken we de lichtrijke, ruime leef- en eetruimte met prachtige, authentieke blokjesparket. Samen met de open keuken, biedt deze een uniek en gezellig karakter. Je hebt steeds direct contact met je gasten vanuit de open keuken. Met een beetje liefde en aandacht tover je deze oude keuken om tot een moderne en functionele ruimte.

Achteraan bevinden zich de twee slaapkamers (17 m² / 11,5 m²), alsook de badkamer met ligbad (met douchescherm). Het zuidelijk georiënteerd terrasje (4 m²) is toegankelijk via de masterbedroom. Ten slotte beschikt het appartement nog over een ruime kelderbergin.

PLUSPUNTEN:
+ 2 ruime slaapkamers
+ Veel lichtinval
+ Rolluiken achteraan
+ Elektriciteit = conform
+ Energiezuinig
+ Z-terras
+ Gunstige, centrale locatie in Berchem

Heeft u interesse in dit appartement? Aarzel niet ons te contacteren om een bezoek in te plannen via het nummer 03 337 50 70 of via info@vbvastgoed.be. FinancieelAankoop exclusief kosten:€299.000Registratierechten (3%):€8.970Raming Ereloon Notaris*:€2.477Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€311.072Gemeenschappelijke kosten (omschr.):Water, verwarming, beheer, verzekering, minuterie, onderhoud gemene delen + ramen, bijdrage reservefondsMaandelijkse lasten:€230* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
H-DGM1CJEL3T
Makelaar Code
VVA3221
EPC Waarde
150 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3124057
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€299.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com