Home Appartement 2600 Berchem
De Roest d'Alkemadelaan 5
Kaart

De Roest d'Alkemadelaan 5

2600 Berchem Appartement
88 m² wonen
7467 m² perceel
2 slaapkamers
€185.000

De Roest d'Alkemadelaan 5 - 2600 Berchem - Zin in een plek met een stevige basis waar je nog je ding mee kunt doen? Dan is dit tweeslaapkamerappartement op het veertiende misschien iets voor jou. Je krijgt er een tof terras wit a view én een toplocatie net buiten de stad bij.
Met de lift ga je naar de 14de verdieping, waar je het appartement binnenstapt in de inkomhal. Die heeft een retro zwart-wittegel en een handige vestiairekast. Door de originele dubbele deur met glas-in-lood stap je recht voor je de leefruimte binnen, waar het daglicht mooi binnenvalt door de kamerbrede ramen. Je hebt hier een blokjesparket en plaats voor een salon en een eethoek. De keuken bevindt zich links van de leefruimte, en heeft een donkergrijze tegelvloer en een lichtblauwe mozaïektegel tegen de wanden. Je hebt hier een keukenwand met daarin een keramisch vuur, een dampkap, een ronde spoelbak, microgolfoven, koelkast en heel wat kastruimte. Tegen de andere wand installeer je makkelijk een klaptafel, of een toogje om aan te ontbijten. Op termijn zou je de tussenmuur kunnen openbreken en een moderne leefkeuken op maat installeren, maar ook zo doet die prima dienst.
Licht, zicht en een topappartement in spe Vanuit de leefruimte stap je door naar de nachthal, die uitgeeft op de kamers en de badkamer en die dezelfde retrotegel heeft als in de inkomhal. Je hebt hier ook nog een apart gastentoilet met lavabo en een handige, grote berging op vinyl. De eerste kamer kan prima dienstdoen als kinderkamer of bureau, de master bedroom ernaast heeft plaats voor een dubbel bed en een grote kleerkast. Beide kamers hebben een blokjesparket en geven uit op het fijne, overdekte terras. Daar zit je hoog en droog, mét een weids uitzicht. Je hebt hier plaats om een loungezetel of een tafel met twee stoelen te zetten. De betegelde badkamer is, wat gedateerd, maar volledig geïnstalleerd, met een ligbad met douchescherm, een lavabo, aansluiting voor je wasmachine en ventilatie.
Toplocatie in populaire Pulhofwijk Je woont hier in de zeer gegeerde Pulhofwijk, net buiten de stad en vlakbij heel wat parken, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Sportcentrum het Rooi en de Antwerp Padel Club liggen net om de hoek, net als de Carrefour. Tram, bus of velo? Kies maar uit, en ook in Berchem station ben je zo. De Singel en de Ring zijn niet veraf en met de fiets sta je op een kwartiertje in Antwerpen centrum.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 185.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
7467 m2
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
8UEYEWO2U6XC
Makelaar Code
12536
EPC Waarde
237 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240327-0003192477-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Info aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€185.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com