Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
Grote Steenweg 173
Kaart

Grote Steenweg 173

2600 Berchem Appartement Te Koop
57 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Grote Steenweg 173 - 2600 Berchem - Dit hoogwaardig afgewerkt nieuwbouw appartement, bevindt zich op een uitstekende locatie in Berchem. Met directe toegang tot het openbaar vervoer, inclusief een halte voor de deur die binnen 10 minuten het centrum van Antwerpen bereikt. Bovendien ligt het appartement nabij de Singel.
Het betreft een appartement op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw. Bij binnenkomst in de hal is er toegang tot de lichtrijke woonkamer en de open keuken. Deze is compleet uitgerust met alle nodige apparatuur van AEG, zoals een oven, kookvuur met ingebouwde dampkap, vaatwasser, frigo en aparte vriezer. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich het zuidwest georiënteerde buitenruimte (32m²).
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer (13m²) met elektrisch rolluik. Daarnaast situeert zich de badkamer met douche, lavabomeubel, wc en aansluiting voor was- en droogmachine.
Bijzonderheden:
- Alle nutsvoorzieningen zijn individueel
- Lage algemene kosten
- Verkoop onder 21% BTW
Voor meer info, ook na de kantooruren of tijdens het weekend, contacteer Ellen op het nummer +32 474 84 54 29 of mail naar ellen@reds.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
57 m2
Referentie
2RLOJ2-MBKJ5
EPC Waarde
118 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com