Home Te Koop Appartement 2600 Berchem
Van Campenhoutstraat 45-2V



immo Kaart

Van Campenhoutstraat 45-2V, 2600 Berchem

Appartement Te Koop in Berchem
67,5 m² wonen
102 m² perceel
2 slaapkamers

Van Campenhoutstraat 45-2V - 2600 Berchem - Op de tweede verdieping en hoogste verdieping van een kleinschalig gebouw, vind je dit prachtige 2-slaapkamer appartement, gerenoveerd met hedendaagse smaakvolle materialen.. Absoluut pluspunt; gelegen op een toplocatie in Oud-Berchem.
Via de strakke zwarte trap in de inkomhal met retrotegeltjes bereik je je appartement op de tweede verdieping. De inkomdeur met veilige driepuntssluiting komt uit in de woonkamer met een doorlopende, stijlvolle parketvloer en grote schuifpui naar het terras. Woonkamer en keukenruimte lopen naadloos in elkaar over. De ingebouwde keuken met z’n strakke kasten en zwarte werkblad is tijdloos en functioneel. Je hebt hier; een inductievuur, dampkap in de kookplaat, strakke zwarte spoelbak, vaatwasser, oven en voldoende kastruimte. Ook vanuit de keuken geeft een schuifpui uit op het zuidwest gerichte terras op bankriai en strakke witte muren. De ideale basis om verder aan te kleden; met een tuinset, planten en bloemen, een lichtjesslinger,…. summer vibes gegarandeerd!

Vanuit de woonkamer bereik je de nachthal, met aansluiting voor wasmachine en ruimte voor een functionele kastenwand. Via een schuifdeur heb je toegang tot de badkamer welke slim ingedeelde is: een hippe terrazzo vloer, een stijlvolle inloopdouche met regendouchekop en aparte douchekop, hang-wc, wasbak in dezelfde toffe terrazzotegel en zwarte kraan, en dubbele houten kast met twee lades. Aan de straatkant vind je de twee slaapkamers, met alweer die mooie parketvloer en enorm veel licht dankzij de ramen over bijna de volledige breedte
Extra bergruimte nodig? Komt voor elkaar: op -1 vind je de kelder waarin ook jij een opslagplek hebt.

Toplocatie tussen de Villegaspark, het Groen Kwartier en het koning Albertpark Dit pand ligt in Oud-Berchem, in een rustige eenrichtingsstraat, op wandelafstand van verschillende winkels. Vier parken liggen vlakbij: het De Villegas-, Brilschans-, Harmonie- en Koning Albertpark. Net als cultuurcentrum Corso, de Berchemse bibliotheek, cafés (Rood-Wit en Tati), koffiebarretjes (Kornél), restaurantjes (Brel en Sonseveria), het Groen Kwartier, supermarkten (Albert Heijn, Aldi en Lidl), openbaar vervoer, Berchem station, de Antwerpse Ring … hebben we al gezegd dat dit een toplocatie is?

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1949
Grond oppervlakte
102 m2
Bewoonbare oppervlakte
67,5 m2
Referentie
PF7KQ8D2EWV-
Makelaar Code
12548
EPC Waarde
305 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2022401-0002576106-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Info aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€285.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com