Home Appartement 2600 Berchem
Fruithoflaan 120



immo Kaart

Fruithoflaan 120, 2600 Berchem

Appartement in Berchem
191 m² wonen
10290 m² perceel
2 slaapkamers
€349.000

Fruithoflaan 120 - 2600 Berchem - Op zoek naar een uniek appartement? Deze loft op het negende kan een kleine make-over gebruiken, maar daarvoor krijg je dan ook heel wat! De basis zit alvast goed: 5 kamers, een groot panoramisch terras en veel licht.
In een van de gekende appartementsblokken aan het begin van de statige, groene Fruithoflaan vind je dit loftappartement op de negende verdieping. Met de lift ga je naar boven en kom je de loft binnen in de riante leefruimte op parket, met een halletje om de hoek waar je je jassen kunt weghangen in de grote vestiaire. Met 66 m2 heb je hier in de leefruimte véél plaats om in je sokken over de parketvloer te schuiven, een groot salon te zetten (of twee) én een eethoek in de aanpalende eetkamer. Je hebt hier ook nog een hele wand met ingebouwde kasten, inclusief airco.
Zoveel licht, zicht én ruimte Het grote schuifraam in de leefruimte geeft uit op het terras, dat de loft in L-vorm ‘omarmt’, waardoor alle vijf slaapkamers op het terras uitkomen. Het zicht hier vanop het negende is werkelijk spectaculair, waarbij je beneden sportcentrum het Rooi ziet en verderop Berchem en Antwerpen city. Op zonnige dagen is de zonnewering handig, net als de elektrische rolluiken hier. De keuken bevindt zich naast de leefruimte en heeft een handig doorgeefluikje. Je kunt ervoor kiezen om de keuken helemaal open te werken, met een groot kookeiland waar je aan kunt zitten, maar evengoed kies je ervoor om slechts één muur open te maken, met een handig toogje én meer lichtinval in de keuken als resultaat. De keuken zelf in U-vorm is ruim, met een glanzende natuursteen tegelvloer, die matcht met het natuurstenen werkblad. Je hebt hier een inductievuur, inox dampkap, dubbele inox spoelbak, Miele vaatwasser, inbouwspotjes en enorm veel kastruimte.
Naast de keuken heb je de master bedroom op parket, met een ensuite badkamer eraan. Die heeft een gespikkelde tegelvloer, een toilet, een grote douchecabine met een grote massagedouche voor 2 personen - inclusief 2 stoeltjes - lavabo, spiegel en elektrische handdoekenradiator. De tweede slaapkamer bevindt zich naast de master bedroom, terwijl de 3 andere slaapkamers zich in de andere vleugel bevinden. Die vleugel ligt achter de eetkamer, met drie lichte slaapkamers op rij, met telkens een groot raam dat uitgeeft op het terras en mét airco.
Tegenover de drie kamers heb je achtereenvolgens: een wasplaats in de hoek met een berging ernaast, een douchekamer met lavabo en een apart gastentoilet. Je kunt er ook voor kiezen om de kamers anders in te delen met een nog ensuite kamer bijvoorbeeld, of een kamer minder. Alles kan!
Alles in de buurt Je woont hier op dé Fruithoflaan, op een toplocatie in Berchem. Je hebt het openbaar vervoer richting de stad en Mortsel vlakbij net als velostations, maar ook Berchem station is niet veraf. Er is hier in de straat een supermarkt. Sporten kan op het Rooi of bij de Antwerp Padelclub vlakbij, maar ook in het Middelheimpark ben je op amper tien minuutjes fietsen. Handig: de Ring is ook vlakbij gelegen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 3.024
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
10290 m2
Bewoonbare oppervlakte
191 m2
Referentie
EMI29XC794A1
Makelaar Code
12606
EPC Waarde
108 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221020-0002687414-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 May 2024
€349.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com