Kaart

Steenovenstraat 39

2040 Berendrecht Appartement Te Koop
246 m² perceel
3 slaapkamers

Deze prachtig gerenoveerde woning, met een uitzonderlijke charme, ligt op een fantastische locatie nabij het centrum van Zandvliet en Berendrecht. Het is eenvoudigweg een perfecte optie voor wie zowel de rust van het buitenleven als de gemakken van de stad wilt genieten. De buurt biedt vlotte toegang tot winkels, scholen en openbaar vervoer. Ook de snelweg richting Antwerpen en Nederland is gemakkelijk bereikbaar.

De halfopen bebouwing maakt deel uit van het renovatieproject 'Corneliushoeve', een voormalige vrijstaande hoeve in de Steenovenstraat die nu bestaat uit drie energiezuinige BEN-woningen. Deze drie woningen vormen samen een visueel harmonieus geheel in een charmante hoevestijl.

De woning onderscheidt zich met zijn hoogwaardige afwerkingen voor de genoemde prijs. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een aparte en gastvrije hal met gastentoilet en plaats voor een vestiairekast. Van hieruit heeft u directe toegang tot de badkamer en de leefruimte.

Een van de hoogtepunten van het huis is de open en lichte woonkamer met open keuken. Dankzij de grote ramen en schuifdeuren aan de achterkant, kan het natuurlijke daglicht volop binnenstromen. Aangrenzend aan de keuken is praktische bergruimte gecreëerd.

Via een vaste trap in de leefruimte bereikt u de bovenverdieping met een master bedroom en twee volwaardige kinderkamers.

Met een totale oppervlakte van 246.5m², biedt het perceel voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven. De tuin met aangelegd terras kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een heerlijke plek om te ontspannen.

Voorzieningen voor het gezinsleven zijn ook aanwezig met een overdekte fietsenstalling aan de voorkant van de woning.

Wilt u meer weten over de voorwaarden, waaronder de mogelijkheid om deze woning te kopen met 6% btw? Neem dan contact op met onze medewerkers. Ze helpen u graag verder!

* * *

Steenovenstraat 39 - 2040 Berendrecht - Koop aan 6% btw*- Deze knappe totaal gerenoveerde woning met enorm charmante uitstraling is fantastisch gelegen, vlakbij het centrum van Zandvliet en Berendrecht. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Deze halfopen bebouwing maakt deel uit van renovatieproject 'Corneliushoeve', waarbij de oude vrijstaande hoeve in de Steenovenstraat werd omgebouwd naar 3 energiezuinige BEN-woningen. De 3 woningen samen vormen visueel één geheel in een mooie hoevestijl. Voor bovenvermelde prijs koopt u deze woning volledig afgewerkt. Binnenkomen doet u hier in de aparte inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiairekast. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer en de leefruimte. De woonkamer met open keuken geniet van flink wat daglicht dankzij de grote raampartij met schuifraam in de achtergevel. Grenzend aan de keuken werd een praktische bergruimte voorzien. Een vaste trap in de leefruimte leidt naar de master-bedroom en 2 volwaardige kinderkamers op de eerste verdieping. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 246.5m². Deze toffe tuin met aangelegd terras kan zeker en vast omgetoverd worden tot een heel fijn plekje om van de buitenlucht te genieten. Aan de voorzijde van de woning werd een overdekte fietsenstalling voorzien.
*Contacteer één van onze medewerkers voor meer info over de voorwaarden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
246 m2
Referentie
KOMMEER3W14N
Makelaar Code
3685024
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€430.000 / Fimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com