Kaart

Neerhoefstraat 22

2040 Berendrecht Appartement Te Koop
176 m² wonen
306 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze jonge, energiezuinige halfopen woning, ideaal gelegen in een vredige wijk vlakbij het centrum van Berendrecht. Ga op verkenning in uw omgeving en ervaar het gemak van nabijgelegen winkels, scholen en openbaar vervoer.

Wanneer u de woning betreedt, wordt u verwelkomd in een aparte inkomhal met tegelvloer. Deze leidt naar de ruime, lichte leefruimte waar u kunt genieten van een volledig uitgeruste open keuken. Ook vindt u op het gelijkvloers een handige berging, een apart gastentoilet en een inpandige garage voorzien van een automatische poort.

Geleid door de stijlvolle eiken trap komt u op de eerste verdieping waar 2 grote slaapkamers en een luxueuze badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel wachten. Hier is ook een apart toilet voor uw comfort.

De tweede verdieping herbergt een royale, onafgewerkte zolder die uitstekend kan worden omgebouwd tot een derde slaapkamer. De woning staat op een perceel van in totaal 306 m². De volledig omheinde tuin, met twee terrassen en tuinberging, nodigt uit tot ontspannen buitenactiviteiten.

Extra parkeerruimte nodig? De oprit naast de woning biedt plaats voor twee auto's. Als kers op de taart beschikt de woning over 6 zonnepanelen, een ventilatiesysteem type D en een regenwaterput met een capaciteit van 5000 liter. Deze energiezuinige woning in het hart van Berendrecht is een absolute aanrader.

* * *

Neerhoefstraat 22 - 2040 Berendrecht - Deze recente, energiezuinige halfopen woning is prima gelegen in een rustige wijk vlakbij het centrum van Berendrecht. Van hieruit zijn winkels, scholen en openbaar vervoer vlot bereikbaar. Binnenkomen doet u via de aparte inkomhal met tegelvloer. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een erg ruime en lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, een berging, een apart gastentoilet en een inpandige garage met automatische poort. De eiken trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping, waar u 2 erg grote slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel met meubel én een apart toilet kan terugvinden. De tweede verdieping telt nog een riante, onafgewerkte zolder, welke perfect omgebouwd kan worden tot een 3e slaapkamer. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 306 m². De volledig omheinde tuin met 2 terrassen en tuinberging is zeker een fijn plekje om van de buitenlucht te genieten. De oprit naast de woning biedt plaats om 2 auto's te parkeren. De woning beschikt over 6 zonnepanelen en werd uitgerust met een ventilatiesysteem type D. Ook een regenwaterput van 5.000 liter is aanwezig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Kadastraal Inkomen
€ 980
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Grond oppervlakte
306 m2
Bewoonbare oppervlakte
176 m2
Referentie
S1IOLDTN44OG
Makelaar Code
3698097
EPC Waarde
49 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€499.000 / Fimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com