Kaart

2590 Berlaar Appartement Te Koop
96 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek de laatste beschikbare BEN-appartementen in Silla - een modern, duurzaam nieuwbouwproject in Berlaar - nu te koop aan een verlaagd 6% BTW-tarief (indien u voldoet aan de voorwaarden).

Silla biedt een unieke woonervaring met 21 appartementen en 3 eengezinswoningen, waarvan alleen de appartementen nog te koop zijn. Elk appartement kenmerkt zich door zonnige terrassen en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Geniet van rust en groen op uw eigen privéterras, en parkeer gemakkelijk uw auto of fiets in de ondergrondse garage of gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het project bevindt zich in het prachtige Berlaar, dat barst van de charme en voorzieningen. Met een treinstation, diverse horecavoorzieningen, winkels, supermarkten en het charmante kasteel van Gestel is alles binnen handbereik. Ook is het ideaal om te fietsen of wandelen langs de Nete en de stad Lier ligt op een steenworp afstand.

Als een Bijna Energie Neutraal (BEN) project, hebben de Silla appartementen een laag energieverbruik voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water dankzij voorzieningen zoals een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen. Dit leidt niet alleen tot aanzienlijk lagere energiekosten, maar ook tot een fiscaal voordeel: een volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing voor vijf jaar dankzij het gunstige E-peil van maximaal 20.

De verkoop is inclusief BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Neem voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken contact met ons op via 015/79.33.30 of info@heylenvastgoed.be. Ontdek vandaag nog uw droomappartement in Silla.

* * *

Vraag 1: Wat betekent het dat Silla een BEN-project is?
Antwoord 1: BEN staat voor Bijna Energie Neutraal. Dit wil zeggen dat de appartementen veel minder energie verbruiken voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Dit wordt mogelijk gemaakt door functies als een lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen.

Vraag 2: Zijn er in dit project nog appartementen beschikbaar?
Antwoord 2: Ja, er zijn momenteel nog appartementen beschikbaar in dit project.

Vraag 3: Wat zijn de voordelen van wonen in de gemeente Berlaar volgens de omschrijving?
Antwoord 3: Berlaar heeft verschillende troeven waaronder een treinstation, horecavoorzieningen, winkels, supermarkten, het charmante kasteel van Gestel, en mooie fiets- en wandelpaden langs de Nete. Daarnaast ligt de gemeente vlak naast de stad Lier.

Vraag 4: Wat voor gemeenschappelijke voorzieningen heeft het project Silla?
Antwoord 4: Het project Silla heeft een ondergrondse parkeergarage en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Vraag 5: Wat is het fiscale voordeel bij aankoop van een appartement in het Silla project?
Antwoord 5: Kopers genieten van een fiscaal voordeel, namelijk een 100% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Dit komt door het gunstige e-peil van maximum 20.

* * *

Laatste BEN-appartement à verlaagd tarief: 6 % BTW mogelijk indien u voldoet aan de voorwaarden !!

Silla is een modern en duurzaam nieuwbouwproject dat bestaat uit 21 appartementen en 3 eengezinswoningen. Momenteel zijn er nog enkel nog appartementen beschikbaar. De appartementen hebben zongerichte terrassen en grote raampartijen met veel lichtinval. Rust en groen overheerst hier waarvan u kan genieten op uw privatief terras. Het project heeft ook een ondergrondse parkeergarage en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Het project bevindt zich in het prachtige en gezellige Berlaar. Deze gemeente heeft verschillende troeven: treinstation, horecavoorzieningen, winkels, supermarkten, charmante kasteel van Gestel, fietsen of wandelen langs de Nete en de gemeente ligt vlak naast de stad Lier.
Silla is een BEN-project: Bijna Energie Neutraal. Dat wil zeggen dat u veel minder energie verbruikt voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. U bespaart dus flink op de energiefactuur. Bovendien kan u genieten van een fiscaal voordeel: 100 % vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Dit komt door het gunstige e-peil van maximum 20. Dit e-peil wordt gerealiseerd door het voorzien van een lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen.
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 015/79.33.30 of via info@heylenvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
BB86SFF6C5PJ
Makelaar Code
132956
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
04 Feb 2024
€295.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com