Home Appartement 2590 Berlaar
Liersesteenweg 45-5
Kaart

Liersesteenweg 45-5

2590 Berlaar Appartement
107 m² perceel
2 slaapkamers
€180.000

Dit ruime twee-slaapkamer appartement in Berlaar biedt een uitstekende locatie. Het ligt dichtbij het bruisende stadscentrum waar winkels, scholen en openbaar vervoer makkelijk te voet bereikbaar zijn.

Als we het appartement binnenwandelen, komen we eerst in de inkomhal. Van hieruit leidt een deur ons naar de lichte open leefruimte, dankzij de grote raampartijen. Deze ruimte biedt voldoende mogelijkheden om een gezellige zithoek en eettafel te plaatsen. De aangrenzende keuken is uitgerust met de belangrijkste toestellen, klaar voor al jouw kookavonturen. Via de hal bereiken we dan de twee slaapkamers, beide ook voorzien van een ingemaakte kast. Ten slotte is er nog de badkamer uitgerust met een wastafel, ligbad en toilet.

Bovendien beschikt dit appartement over een inpandige parkeerplaats en een berging op de begane grond, waardoor je nooit parkeerruimte of opslagruimte te kort komt.

Dit appartement biedt een prachtige kans voor wie op zoek is naar een ruim twee-slaapkamer appartement in het centrum van Berlaar. Voor meer informatie, contacteer ons op het nummer 0472/22.12.41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Belangrijke kenmerken om rekening mee te houden zijn: twee comfortabele slaapkamers, een geweldige locatie en een handige inpandige parkeerplaats. Mis deze kans niet, en maak van dit appartement vandaag nog jouw nieuwe thuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Liersesteenweg 45-5 - 2590 Berlaar - Op een uitstekende locatie te Berlaar bevindt zich dit ruime appartement met 2 slaapkamers. U bevindt zich hier vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer op wandelafstand.

We betreden het appartement via de inkomhal. De open leefruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kan u inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de keuken dewelke is voorzien van de voornaamste toestellen. De hal geeft verder toegang tot de 2 slaapkamers en is voorzien van een ingemaakte kast. Verder beschikt u nog over een badkamer uitgerust met lavabo, ligbad en toilet. Tot slot is dit appartement ook voorzien van een inpandige staanplaats en berging op het gelijkvloers.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruim appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Berlaar. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22.12.41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- Uitstekende ligging
- Inpandige staanplaats

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 180.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
107 m2
Referentie
RLK3VLYYUEPZ
Makelaar Code
143352
EPC Waarde
326 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20190621-0002127023-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€180.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com