Kaart

Markt 86

2590 Berlaar Appartement Te Koop
102 m² wonen
3 slaapkamers

Markt 86 - 2590 Berlaar - Dit ruime en lichtrijke drie slaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 102m² is uiterst gunstig gelegen op de Markt van Berlaar. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn vlot te voet en per fiets bereikbaar.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een ruime leefruimte met open keuken, apart toilet, ingerichte berging, badkamer, 3 slaapkamers en ruim terras. U kan residentie 'Den Dries' betreden via de gemeenschappelijke inkomhal en/of langs de achterzijde van het gebouw. waar tevens ook de garagebox en ruime parking zich bevinden. Samen met de ruim ingerichte kelderverdieping die in verbinding staat met deze ingangen is er dus heel wat extra stockruimte! Het appartement heeft een ruime woonkam er met volledig geïnstalleerde open keuken uitgerust met kwalitatieve toestellen. Via een glazen deur heeft u toegang tot een zuid-oost georiënteerd ruim terras van 50m²!Het appartement omvat verder 3 slaapkamers waarvan 2 met ingebouwde maatkasten en Daikin airconditioning. Alsook een badkamer voorzien van een enkele wastafel en ruime inloopdouche. Door de grote raampartijen met op maat gemaakte jaloezieën baadt het appartement in een oase van licht dat uitkijkt op de bruisende Markt.

Voorts beschikt het appartement over een volledig afgewerkte private berging in de kelder van 20m² en private garagebox met kantelpoort.

Kortom: een prachtig geronoveerd appartement afgewerkt met hoogwaardige materialen op een topligging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Kadastraal Inkomen
€ 772
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
7939220210809105457
EPC Waarde
207 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20160422-0001855485
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Aug 2021
€365.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com