Home Te Koop Appartement 3060 Bertem
Fr. Dottermansstraat 9
Kaart

Fr. Dottermansstraat 9

3060 Bertem Appartement Te Koop
105 m² wonen
163 m² perceel
1 slaapkamers

Op zoek naar een centraal gelegen gelijkvloers appartement te Bertem? Dit appartement is ideaal gelegen op loop- en fietsafstand van diverse bushaltes, winkels, apotheek, restaurants en de Vrije Basisschool - De Waaier. Momenteel is het in gebruik (en verhuurd) als kinderdagverblijf.

Bij binnenkomst via de gezamenlijke inkomhal, die gedeeld wordt met slechts één bovenbuur, komt u terecht in de leefruimte. Deze ruimte is voorzien van een open keuken die naadloos overgaat in de eetruimte met zicht op het terras. Via de gang bereikt u de grote slaapkamer, waarbij het mogelijk is om hier twee afzonderlijke kamers van te maken. Daarnaast is er een apart toilet en een nog in te richten badkamerruimte. Het hele appartement is uitgerust met indirecte accumulatie vloerverwarming voor extra comfort.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met Jan Schrijvers op 0495 18 95 81 of via janschrijvers@immojanstas.be. Voor aanvullende informatie zoals het EPC, het bodemattest en andere relevante vastgoedinformatie kunt u deze downloaden via de onderstaande link.

* * *

Fr. Dottermansstraat 9 - 3060 Bertem - Dit gelijkvloers appartement is centraal gelegen te Bertem op wandel- en fiets afstand van verschillende bushaltes, winkels, een Apotheek, restaurants, de Vrije Basisschool - De Waaier en is op dit moment in gebruik (verhuurd) als kribbe.

Via de gezamenlijke inkomhal (slechts 1 bovenbuur) komen we in een leefruimte die voorzien is van een aanpalende open keuken en een eetplaats met zicht op het terras. Via de gang bereiken we een grote slaapkamer (waarvan twee kamers gemaakt kunnen worden), een afzonderlijk toilet en een nog in te richten badkamerruimte. Het appartement is voorzien van indirecte accumulatie vloerverwarming.

Wenst u meer info of een bezoek dan kan u contact opnemen met  Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of janschrijvers@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) kan U hier downloaden ↓
 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 305.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
163 m2
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
MLZHO2Q9GBH0
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€305.000 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com