Home Te Koop Appartement 9120 Beveren-Waas
Gravendreef 4-bus-301
Kaart

Gravendreef 4-bus-301

9120 Beveren-Waas Appartement Te Koop
89 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Nestel jezelf in het hart van Beveren met ons gloednieuwe nieuwbouwproject, Forum. Gelegen op de charmante en groene Gravendreef, is dit project een steenworp verwijderd van de lokale winkelstraat, de Warande en het treinstation van Beveren - ultieme gemakken op slechts een korte wandeling verwijderd!

Maar het zijn niet enkel de nabijgelegen voorzieningen die Forum zo aantrekkelijk maken. De ontwerpers hebben ook oog voor detail en comfort gehad bij het creëren van deze appartementen. Elk appartement biedt dubbele terrassen en is afgewerkt met materialen van topkwaliteit. Zowel aan fietsers als autobezitters is gedacht, met ruime fietsenstallingen en ondergrondse autostaanplaatsen.

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van de appartementen in dit project. Met akoestische en thermische isolatie die het gevoel geven van wonen op een afgelegen plek, en een E-peil dat niet hoger is dan 10, zul je kunnen genieten van lage energiekosten en ook van een volledige vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.

Dankzij clever design-elementen zoals doorzonappartementen, vloerverwarming en passieve koeling via geothermie, hoogrendementsbeglazing en een ventilatiesysteem van type D, biedt elk appartement comfort en gemak. Ook is het mogelijk om je eigen laadstation voor elektrische wagens te installeren en is er toegang tot een deelwagen voor die momenten waarop je wat verder wilt reizen.

Forum biedt drie soorten appartementen, waaronder een appartement met één slaapkamer van 69m², ruimere opties met één slaapkamer variërend van 80-83m², en appartementen met twee slaapkamers tussen de 89m² en 104m².

Dus, of je nu op zoek bent naar een energie-efficiënte investering, of naar een ruim en modern nieuw thuis in het levendige centrum van Beveren, dan zit je goed met ons nieuwbouwproject Forum! Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze collega's voor meer informatie.

* * *

Gravendreef 4-bus-301 - 9120 Beveren-Waas - De troef van het nieuwbouwproject Forum is de centrale ligging in Beveren. Het project is gelegen in de prachtige, groene Gravendreef. De winkelstraat, de Warande en het treinstation van Beveren bevinden zich op wandelafstand.

Op vlak van ontwerp en gebruiksgemak wordt er niet ingeboet. De appartementen in Beveren hebben dubbele terrassen en een hoogwaardige afwerking. Om het gebruiksgemak te vergroten, beschikt Forum over voldoende fietsenstallingen en ondergrondse autostaanplaatsen.

Bovenop de gebruiksvriendelijkheid van de appartementen staat duurzaamheid centraal. Elk appartement wordt akoestisch en thermisch geïsoleerd zodat het lijkt alsof je ergens afgelegen woont. De appartementen worden voorzien van een maximaal E-peil 10. Zo kan je niet alleen genieten van een lage energiefactuur, maar ook van een 100% vrijstelling van 5 jaar lang op de onroerende voorheffing.

Slimme technieken:
- doorzonappartementen
- vloerverwarming en passieve koeling via geothermie
- hoogrenderende beglazing
- ventilatiesysteem type D
- deelwagen
- eigen laadstation elektrische wagen is mogelijk

Nieuwbouwproject Forum beschikt over 3 soorten appartementen:
- 1 slaapkamers appartement van 69m²
- 1 slaapkamer appartementen van 80 tot 83m²
- 2 slaapkamer appartementen van 89m² tot 104m²

Ben jij op zoek naar een energiezuinig nieuwbouwappartement te koop in het centrum van Beveren als investering of bewoning? Neem dan snel contact op met één van onze collega's voor het project Forum!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
CNGXCZUO9HJX
Makelaar Code
163825
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com