Home Te Koop Appartement 9120 Beveren-Waas
Gravendreef 4-bus-302
Kaart

Gravendreef 4-bus-302

9120 Beveren-Waas Appartement Te Koop
90 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Stel je eens voor, een prachtig nieuw appartement in het hartje van Beveren, omgeven door rustgevende groene ruimtes. Dit is precies wat het nieuwbouwproject Forum je biedt. De majestueuze Gravendreef, met zijn weelderige bomen en landschappen, vormt het decor voor deze adembenemende residentie.

Forum ligt werkelijk in het kloppende hart van Beveren. De bruisende winkelstraat, de uitgestrekte Warande en het goed bereikbare treinstation bevinden zich slechts op een steenworp afstand. En ondanks deze centrale locatie heeft Forum een verrassende troef: elk appartement voelt aan als een rustige, afgelegen plek dankzij de uitstekende akoestische en thermische isolatie.

Gemak dient de mens in Forum. Elk appartement wordt gekenmerkt door dubbele terrassen en een afwerking van topkwaliteit. Daarnaast biedt het complex volop ruimte voor fietsen en ondergrondse parkeerplaatsen.

Duurzaamheid is een sleutelwoord in dit project. Elk appartement behaalt een E-peil van maximaal 10, wat niet alleen resulteert in een lage energierekening, maar ook in een volledige vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.

De gebruikte technieken passen perfect binnen deze duurzaamheidsvisie. Denk hierbij aan doorzonappartementen, vloerverwarming en passieve koeling via geothermie, hoogrenderende beglazing en een type D ventilatiesysteem. Bovendien is elk appartement compatibel met een eigen laadstation voor elektrische wagens en is er een deelwagen beschikbaar.

Het aanbod aan appartementen varieert van één slaapkamer flats van 69m² tot ruimere opties van 80 tot 83m². Ook zijn er tweekamerappartementen beschikbaar die variëren van 89 tot 104m².

Kortom, of je nu op zoek bent naar een geweldige investering of naar je nieuwe thuis, nieuwbouwproject Forum in Beveren voldoet aan al je verwachtingen. Neem snel contact op met ons team voor meer informatie over dit unieke project!

* * *

Gravendreef 4-bus-302 - 9120 Beveren-Waas - De troef van het nieuwbouwproject Forum is de centrale ligging in Beveren. Het project is gelegen in de prachtige, groene Gravendreef. De winkelstraat, de Warande en het treinstation van Beveren bevinden zich op wandelafstand.

Op vlak van ontwerp en gebruiksgemak wordt er niet ingeboet. De appartementen in Beveren hebben dubbele terrassen en een hoogwaardige afwerking. Om het gebruiksgemak te vergroten, beschikt Forum over voldoende fietsenstallingen en ondergrondse autostaanplaatsen.

Bovenop de gebruiksvriendelijkheid van de appartementen staat duurzaamheid centraal. Elk appartement wordt akoestisch en thermisch geïsoleerd zodat het lijkt alsof je ergens afgelegen woont. De appartementen worden voorzien van een maximaal E-peil 10. Zo kan je niet alleen genieten van een lage energiefactuur, maar ook van een 100% vrijstelling van 5 jaar lang op de onroerende voorheffing.

Slimme technieken:
- doorzonappartementen
- vloerverwarming en passieve koeling via geothermie
- hoogrenderende beglazing
- ventilatiesysteem type D
- deelwagen
- eigen laadstation elektrische wagen is mogelijk

Nieuwbouwproject Forum beschikt over 3 soorten appartementen:
- 1 slaapkamers appartement van 69m²
- 1 slaapkamer appartementen van 80 tot 83m²
- 2 slaapkamer appartementen van 89m² tot 104m²

Ben jij op zoek naar een energiezuinig nieuwbouwappartement te koop in het centrum van Beveren als investering of bewoning? Neem dan snel contact op met één van onze collega's voor het project Forum!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
3LXXK8SPHB3N
Makelaar Code
163826
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com