Home Te Koop Appartement 9120 Beveren-Waas
Gravendreef 2-bus-301
Kaart

Gravendreef 2-bus-301

9120 Beveren-Waas Appartement Te Koop
69 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Het nieuwbouwproject Forum in Beveren biedt je de perfecte combinatie van centraal wonen en genieten van groene rust. De residentie is gelegen in de prachtige Gravendreef, een schitterende laan vol loofbomen. Winkelstraten, het bruisende hart van de Warande en treinstation Beveren bevinden zich op wandelafstand. Hierdoor ben je altijd dicht bij alle voorzieningen terwijl je thuis in alle rust kunt ontspannen.

Forum draait echter niet alleen om locatie. Het project straalt kwaliteit uit, zowel in ontwerp als in gebruiksvriendelijkheid. Elk appartement in Beveren is luxe afgewerkt en beschikt over dubbele terrassen. Ook aan parking is gedacht, met voldoende fietsenstallingen en ondergrondse autostaanplaatsen.

Duurzaamheid loopt als een rode draad door het project. Elk appartement is volledig geïsoleerd, zowel akoestisch als thermisch. Dat geeft je het gevoel dat je in het midden van de natuur woont, terwijl je eigenlijk in het centrum van Beveren bent. Bovendien worden alle appartementen voorzien van een maximaal E-peil 10, waardoor je energiefactuur laag blijft en je gedurende 5 jaar een volledige vrijstelling op de onroerende voorheffing krijgt.

De appartementen worden bovendien uitgerust met slimme technieken zoals doorzonappartementen, vloerverwarming, passieve koeling via geothermie, hoogrenderende beglazing, ventilatiesysteem type D, een deelwagen en zelfs de mogelijkheid tot een eigen laadstation voor je elektrische wagen.

Er zijn drie types appartementen te koop. Zo zijn er de compacte maar comfortabele appartementen van 69 vierkante meter met één slaapkamer, de ruimere varianten van 80 tot 83 vierkante meter met één slaapkamer en tenslotte de royale appartementen van 89 tot 104 vierkante meter met twee slaapkamers.

Ben je geïnteresseerd in een energiezuinig nieuwbouwappartement in het centrum van Beveren? Of je nu op zoek bent naar een zorgeloze investering of een nieuwe thuis, Forum heeft iets te bieden voor iedereen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over dit unieke project!

* * *

Gravendreef 2-bus-301 - 9120 Beveren-Waas - De troef van het nieuwbouwproject Forum is de centrale ligging in Beveren. Het project is gelegen in de prachtige, groene Gravendreef. De winkelstraat, de Warande en het treinstation van Beveren bevinden zich op wandelafstand.

Op vlak van ontwerp en gebruiksgemak wordt er niet ingeboet. De appartementen in Beveren hebben dubbele terrassen en een hoogwaardige afwerking. Om het gebruiksgemak te vergroten, beschikt Forum over voldoende fietsenstallingen en ondergrondse autostaanplaatsen.

Bovenop de gebruiksvriendelijkheid van de appartementen staat duurzaamheid centraal. Elk appartement wordt akoestisch en thermisch geïsoleerd zodat het lijkt alsof je ergens afgelegen woont. De appartementen worden voorzien van een maximaal E-peil 10. Zo kan je niet alleen genieten van een lage energiefactuur, maar ook van een 100% vrijstelling van 5 jaar lang op de onroerende voorheffing.

Slimme technieken:
- doorzonappartementen
- vloerverwarming en passieve koeling via geothermie
- hoogrenderende beglazing
- ventilatiesysteem type D
- deelwagen
- eigen laadstation elektrische wagen is mogelijk

Nieuwbouwproject Forum beschikt over 3 soorten appartementen:
- 1 slaapkamers appartement van 69m²
- 1 slaapkamer appartementen van 80 tot 83m²
- 2 slaapkamer appartementen van 89m² tot 104m²

Ben jij op zoek naar een energiezuinig nieuwbouwappartement te koop in het centrum van Beveren als investering of bewoning? Neem dan snel contact op met één van onze collega's voor het project Forum!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
69 m2
Referentie
IPKEM-CC6STG
Makelaar Code
163827
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com