Home Te Koop Appartement 9120 Beveren
Stationsstraat 97-105



immo Kaart

Stationsstraat 97-105, 9120 Beveren

Appartement Te Koop in Beveren
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Stationsstraat 97-105 - 9120 Beveren - NIEUWBOUWWERKEN GESTART - reeds 30% VERKOCHT!

Op zoek naar een bijna energie neutraal (BEN)-appartement aan het Station, de fietsostrade en op wandelafstand van het centrum van Beveren? Dan vindt u bij woonproject “Het Perron” wellicht een geschikt appartement!

Dit BEN-project bestaat uit 34 appartementen waarvan 19 appartementen aan de Stationsstraat en 15 appartementen aan de Kleine Bosweg met een groen tussengebied toegankelijk voor iedere bewoner.
Elk BEN-appartement heeft een E-peil van max. E20 waardoor u geniet van financiële voordelen zoals verlaagde energiekosten alsook 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Er is een ruime keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers  met oppervlaktes tussen 59 m² en 109 m². Ook is er voldoende zonnige terrasruimte voorzien met terrassen tot wel 29 m². Verkoopprijzen vanaf 235 000 euro.

Daarnaast is er een volledige ondergrondse parking (toegankelijk van uit ieder appartement) voorzien van autostaanplaatsen, kelderbergingen en fietsenstallingen.

Verder geniet dit project de 6%* BTW regeling. (*onder voorbehoud dat U als koper ook voldoet aan de voorwaarden voor de 6% BTW maatregel (o.a. eigen bewoning,...))

Benieuwd naar één van deze BEN-appartementen op een TOP-ligging? Contacteer ons dan snel voor meer informatie en/of een gesprek bij ons op kantoor via verkoop@homevast.be of tel. 03 344 77 44.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
GYO5S6HNPE-D
Makelaar Code
5590206
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com